ZLATNI RUDNIK TRŽIŠTA NEKRETNINA! Evo za koliko je prodato najskuplje parking mesto
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Takođe, u prestonici je postignuta najskuplja cena kvadrata od 9.475 evra za nekretninu u naselju Beograd na vodi, opština Savski venac. Tu je izdvojena najveća suma za stan, ukupne površine 346 metara kvadratnih, tačnije 2.219.888 evra.

Parking mesta se poslednjih godina gledaju kao vrlo unosan biznis. Možete iznajmljivati prostor u garaži, zakupljeni deo na otvorenom parkingu ili napraviti sopstveni parking ako imate plac za to.

Nećemo govoriti o problemu parkiranja u velikim gradovima jer je to već standardna tema. Proverićemo kako se kreću cene parking mesta u trenutnoj ponudi na internetu.

Na osnovu toga moglo bi se reći da je prosečna cena garažnog mesta u Beogradu oko 20.000-25.000 evra.

Na primer, za iznos od 20.000 evra se može kupiti parking mesto na Južnom bulevaru, tačnije u ulici Gospodara Vučića od 13 metara kvadratnih. Garažno mesto je uknjiženo i može se koristiti i kao manji magacinski prostor, ima struju, objašnjeno je u oglasu. Takođe, po toj ceni dostupno je mesto ove namene i kod Cvetkove pijace.

Za 23.000 evra se može kupiti mesto za parkiranje iste kvadrature u garaži na Crvenom krstu, a navedeno je da objekat poseduje auto-lift. Na sajtu Nekretnine.rs se još može videti oglas u kojem se na Savskom trgu prodaje 14 kvadrata prostora za parking po ceni od 25.000 evra.

Parking mesto kod pijace Đeram, u blizini je i Gradska bolnica, prodaje se za 28.000 evra. Pogodno je i za velika vozila. Toliko košta i garaža na Novom Beogradu, na primer, u bloku 63 površine oko 15 kvadrata.

Parking sistem 2 parking mesta, gornja garaža sa liftom, u prizemlju novoizgrađene zgrade na Donjem Dorćolu se prodaje za 35.000 evra.

I u Novom Sadu je slična situacija. "Extra uknjižena garaža" od 18 kvadratnih metara se prodaje za 30.000 evra. Uknjižena komfora garaža, kako navodi vlasnik, dobra investicija je koju vredi pogledati.

U Novom Sadu se takođe mogu naći i povoljnije garaže, kao što je jedna od 17 kvadrata u Grbavici i prodaje se za 18,540 evra.

U Nišu se parking mesto može naći, na primer, za 10.000 evra, a u Loznici se na sajtu Nekretnine.rs oglašava prodaja garaže u podrumu stambene zgrade u centru grada površine 12.5 kvadrata po ceni od 12.000 evra.

U Subotici se takođe traži garaža više, pa cene parking mesta u centru grada dostižu visinu do 15.000 evra. Ovaj tip nekretnina se može naći ovde i za 5.000-6.000 evra kada se ide ka periferiji.

BONUS VIDEO

@alo_portal DA IH POBEDIMO UBEDLJIVIJE NEGO IKADA! Vučić: Da vide da Srbiju ne mogu da pokore ni da prevare. #alo #alonovine #alodnevnenovine #vučić #aleksandarvučić #srbijanesmedastane ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading