izdavanje kuće
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Na društvenim mrežama se pojavio oglas prodaju vikend kuće iznad sela Potočac u podnožju planine Juhor na 15 kilometara od Paraćina koja se prodaje za 10.000 evra. Vlasnik kuće je u oglasu istakao i da se oko objekta koji je na prodaji nalazi i veći kompleks zemlje.

Takođe, za isti iznos prodaje se i kuća koja je za renoviranje na jugoistoku Srbije u selu Šišava kod Vlasotinca.

Na oglasima se nalazi i porodična kuća od 140 kvadrata u Banatskom Aranđelovu čija je cena svega 5.500 evra.

Naime, ove jeftinije kuće uglavnom se nalaze u ruralnim sredinama, a za neke je potrebno renoviranje, dok su druge potpuno funkcionalne.

Kuća u okolini Vranja

Tako na primer vlasnik kuće u Lukovu u Vranju u oglasu za prodaju istakao je da porodična kuća ima 70 kvadrata i da se nalazi na placu od 13 ari koji ima direktno izlaz na put. Ova kuća je udaljena na samo 11 kilometara od grada. U oglasu piše i da ima prelep pogled na grad, ali i da je potrebno dodatno ulaganje.

Takođe, u ponudi na oglasima je i kuća od 128 kvadrata u opštini Sečanj koja ima i pomoćni objekat. Nalazi se na placu od 11 ari koji je potpuno ograđen, a instalacije u kući su postavljene i funkcionalne. Vlasnik je istakao da je kući potrebno gletovanje i krećenje, ali da je objekat od čvrste gradnje odnosno cigle, a da je pomoćni objekat od blokova. U cenu od 10.000 evra ulaze i stvari koje se nalaze u kući, a vlasnik je uz cenu istakao i mogućnost dogovora, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading