lucice
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ima oblik malog zaliva, zbog čega nije iznenađenje da često duva vetar, i dužine je 220 metara. Okružena je borovima, ušuškana, i to je još jedan od razloga zašto mami posetioce.

Ipak, čini se da poslednjih godina svojom "ponudom" ne uspeva da opravda svoju cenu.

Naime, sam ulazak na plažu - tačnije parking - naplaćuje se 5 evra. Doduše, prednost je što ima dosta parking mesta pod drvećem, tako da možete ostaviti auto u hladu.

Ali, ono što nas je ove sezone neprijatno iznenadilo jeste cena kompleta ležaljki: 30 evra samo za mobilijar.

Dok Grci, recimo, naplate isti komplet čak i manje - oko 20 evra na većini plaža - i uz to vam garantuju po jedno piće, ili vam nude besplatne ležaljke i suncobran uz uslov da potrošite do 20 evra na pića, ovde je situacija drugačija.

Potrebno je da date skoro 4.000 dinara samo za dve ležaljke i suncobran, a sve ostalo regularno plaćate. Takođe, reklamira se "besplatan" Wi-Fi koji, međutim, uglavnom ne funkcioniše.

Dodatno razočarenje su toaleti, napravljeni navodno u sklopu barova/restorana na plaži, ali su, zapravo, vrlo neugledni. Nalaze se na bočnoj strani objekata i podsećaju na javne toalete, koje kao da niko ne održava.

Na podu je dosta vode i prljavštine. Jedan od toaleta se čak nalazi na parkingu, iza drveta. Dakle, higijenski uslovi nisu dorasli ni reputaciji ni ceni plaže Lučice, a takođe smo konstatovali da bi i hrana mogla biti dosta bolja, prenosi Telegraf u svojoj oceni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading