Bugarsko more
Foto: Printscreen/Printscreen

"Zašto Srbi ne idu na more u Bugarsku?", upitao je jedan korisnik foruma Redit i podelio svoje iskustvo.

"Okej, overih i Bugarsku ovog leta, tačnije Zlatne Pjaske (10 noćenja, polupansion, kolima) plus obilazak Varne i jednostavno ne mogu a da se ne zapitam gde sam gubio vreme svih prethodnih godina.

Odmah da naglasim da (mislim) da sam stručan da komentarišem ovu temu jer sam letovao u / na: Rovinju, Siciliji, Splitu, Budvi, Draču, Kavali, Kefaloniji, Krfu i Kušadasiju.

Svaka od ovih destinacija ima neki svoj šarm po čemu se razlikuje od drugih, ali reći sada da je Bugarska krš, a sever Grčke npr. raj je čist debilizam. Elem, za tih 10 noćenja sam stvarno uživao, ta famozna boja mora uopše nije kao jezero ili Dunav kako su neki pisali ovde. Okej nije ni kristalno plava kao u Grčkoj, ali treba uzeti u obzir da je plaža peščana celom dužinom, pa se pesak meša sa vodom. Nakon hrvatskih kamenjara, ovaj pesak mi dođe kao raj za noge. Meduzu NIJEDNU nisam video, to mogu u sudu da overim izjavu. Vetar pirka baš onako prijatno, uglavnom su žute i zelene zastavice. U samom letovalištu cene su malo jače, ali kada se ode u Varnu (koja je btw duplo veća od Niša, znači ima šta da se vidi) one su niže nego kod nas. Hotel ima svoj sky pool bazen, usluga vrhunska, mlado osoblje ljubazno, imaš garažu za auto, do Varne 20 min. odličnim motoputem, a tek tamo ima sadržaja. Kada uporedim sa smeštajima na Kefaloniji gde mi u 2023. podvaljuju ringlu iz 1985... Elem, definitivno bih mogao da kažem da mi je ovo do sada best buy destinacija, NE KAŽEM da je more najlepše (to bi bio Rovinj), niti da su ljudi najljubazniji (neka to bude Turska) ili da je hrana najbolja (Grčka), ali za te pare stvarno mislim da se bolje ne može naći", napisao je on, a preneo Kurir.

Nizali su se razni komentari na objavi, a jedan od njih glasi:

"Bugarska ima paklenu konkurenciju sa kojom se teško takmičiti. Tako da može najviše da privuče mlade koji nemaju neke kriterijume osim da svako veče idu na žurke i provode se za što manje novca".

Da li je zaista tako? Kakva su vaša iskustva?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading