MIRKA IZ BEOGRADA ZAPANJILE KOMŠIJE: Nigde nema Srba, a cene kao na Maldivima
Foto: Youtube/Printscreen

 

Čini se da je tako, po svedočenjima turista iz Srbije koji su već bili na ovoj obali.

- Sezona je kasno krenula, može se reći da još i nije. Kiša, bura, pa i hladni dani, pokolebali su mnoge koji su i hteli da dođu na Jadran u junu, pa čak i one koji su odmor planirali za jul. Pre neki dan sam se vratio iz Šibenika. Ušao u more jednom, ma hladno. Osećaju manjak gostiju i to i ugostitelji, pa sada gledaju kako da na svaki način nadomeste manjak. A već su se istrošili, radnike doveli, i obezbedili im dobre plate - kaže Mirko iz Beograda koji je nedavno bio u Šibeniku, govoreći i o cenama u Hrvatskoj i o sezoni, dodajući da je kuglu sladoleda platio 3,5 evra.

Sagovornik n1 dodaje da na plažama nema Srba koji poslednjih godina tradicionalno pune mesta oko Šibenika i Vodica.

- Svi su pomerili odmore, u ovo vreme plaže su prošle godine bile pune ekavice, sada tek po koji turista iz Srbije, a cene kao na Maldivima - kaže Mirko.

I domaći kupci misle da je ovo bezobrazluk.

Domaći kupci u sladoledu, čini se, neće uživati.

- Zna se da je previše, ali kupci bi trebalo da pruže otpor. Mislim da je preskupo. Za naše ekonomsku situaciju, mislim da je preskupo. Ne bi trebalo ići dalje od jednog i po evra, da je to cena i za domaće i za strance i da se isplati svima i kupiti i prodati, kažu građani.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading