Adrijana Lima
Profimedia
Adrijana Lima

Profimedia

Adrijana Lima sa dečkom, Foto: Profimedia

Brazilska seks-bomba Adrijana Lima već nekoliko meseci uživa u romansi sa turskim piscem Metinom Harom, a paparaci su ih nedavno uslikali na ulicama Majamija, dok su razmenjivali poljupce naočigled prolaznika.

Naime, iako su brojni mediji od početka Liminu vezu sa turskim piscem karakterisali kao čist marketing, čini se da je lepa manekenka zaljubljenija nego ikada. Par je uhvaćen u popodnevnoj šetnji, a sudeći po fotografijama, strast između lepe Brazilke i Turčina bukti punom snagom. Lima je svog izabranika ljubila nasred ulice, a Hara nije odoleo, pa je u jednom trenutku zgrabio manekenku za butinu.

Adrijana Lima

Profimedia

Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Podsetimo, bivša supruga košarkaša Marka Jarića je prošlog leta sa turskim piscem započela romansu, što je Hara veoma brzo potvrdio za turske medije. Međutim, ubrzo potom turski mediji su objavili priču da je Lima neverna novom izabraniku, što je ona negirala na Instagramu. 

- Razlog zbog kojeg sam se zaljubila u Tursku je to što sam osetila ljubav vašeg naroda. Molim vas da poštujete Metinov i moj privatni život i da prestanete da širite lažne vesti. Nas dvoje smo tek počeli da se zabavljamo i molim vas da prihvatite činjenicu da smo zajedno, srećni i zaljubljeni - poručila je tada Lima na Instagramu.