Zadruga
Printscreen
Đomla

Printscreen

Đomla, Foto: Printscreen

Đomla Panamera došao je u Belu kuću kako bi bio gost u najpopularnijem rijalitiju. Iako je veoma kratko boravio u Zadruzi, on je bio prepun utisaka, a sve je to podelio sa voditeljkom Dušicom Jakovljević koja ga je spremna dočekala u studiju.

Đomla je u svakom slučaju dao i te kako zanimljive informacije o pojedinim zadrugarkama, a među njima bila je i priča o Kristini Kockar. Naime, on je ukućanku povezao sa Stefanom Karićem.

- Ja nisam rekao da je bila u vezi, nego da je spavala kod njega kući. Stojim iza svega. Ja znam da je spavala kod njega kući pre nego što je ušla u Zadrugu, a to mi je rekao otac od tog dečka.

Voditeljka je, zatim, pročitala šta je Stefan povodom ove izjave imao da kaže.

- Demantovao je navode oštro, rekao je da je upoznao Kiju ali da je video samo jednom u životu. Rekao je da mu nije jasno zbog čega si spakovao tu priču. On misli da si to uradio samo da bi bio u centru interesovanja - pročitala je Dušica.

- Ja ništa nisam izjavio bez veze. To mi je njegov otac rekao, nisam to uradio zbog marketinga - odgovorio je Đomla.

Ono što je privuklo pažnju javnosti jesu konflikti koji su nastali između njega i Marije Ane Smiljanić. On je za kraj njegovog učešća do detalja ispričao sve ono što je čuo o njoj, a informacije su bile žestoke i veome zanimljive.

- Ja sam poslao te fotografije, one nisu bile namenjene Mariji Ani, slučajno sam ih poslao. Greškom su njoj otišle i posle toga me blokirala na viberu i vacapu. Znali smo se pre toga, pili smo piće u jednom klubu. Ja sam je posle toga sreo na brodu, ona je došla u društvu nekih prijatelja, ja sam joj objasnio i izvinio sam joj se. Posle smo bili super, dao sam joj i auto da se posluži. I to je bio sve do trenutka kad je počela da priča u Zadruzi neke priče.

I kad se posvađala sa Zoranom posle žurke, mi smo sprečili da dođe do incidenta. Ona je posle opet pričala nešto, a došlo je i do situacije kad je Zorana iznervirana rekla da kažem sve šta znam. Čuo sam, nisam bio tu, ali sam čuo isto što i Bane Čolak. Bila je navodno na Kopaoniku, radila svašta za 100 eura za noć. Pričala je kako je Filipa izdržavala i kako je neradnik. Ja sam sve ispričao Filipu i onda je napao Mariju Anu. Filip mi je poverovao, mi nismo neki prijatelji, ali smo pili piće jednom. I kad je bio sa društvom na brodu, ona ga je tu slagala, bila sa drugaricom negde - bio je iskren Đomla, piše Pink.

Đomla je priznao da je bio šokiran zbog nominacije i dodao da je zaista imao želju da ostane u Beloj kući, jer mu je drago što je postao deo najpopularnijeg projekta, a šta je još ispričao o ostalim ukućanima pogledajte u nastavku.

 

 

 

Komentari (11)

Iskreno

12.03.2018 09:47

Sve nesto rekla kazala gde su dokazi?

baba roga

12.03.2018 09:50

Koliko vrediš videlo se.Produhovljena faca kojoj fali samo frulica i stado.A to što su te ispratili skoro svi,pokazali su kako ti se uvlače , da ih postaviš za gazdu.

Nina

12.03.2018 10:08

Prijatelju, zaleteo si se na Kristinu znajući da ti je to siguran način da skreneš pažnju. Glupo, jer si pre toga znao da je glavni favorit velikog broja gledalaca. E sad, oni su trebali glasati za tebe...kapiraš?

kiki

12.03.2018 10:23

aad ce da postavi Lunu ili Alobu za gazdu.Sve namesteno.

Ivana

12.03.2018 15:03

@kiki - Nije. Postavio Luninu ljubavnicu (ljubavnika Matorog ).

SvetlanaP

12.03.2018 10:39

Kakva tracara, piljarica... sve je cuo, nista video. Ovaj nista drugo ne radi nego samo komentarise druge misleci da je zanimljiv! Najodvratniji, najprizemniji i najgora faca koja je ikada usla u bilo koji rijaliti! Pitam se ko je ovoga izabrao????Fuj!!!!!!!

Ivana

12.03.2018 15:00

@SvetlanaP - Izabrala ga, obradila i poslala Anabela. Bolje da ga uzme za zeta.

Mika

12.03.2018 10:45

Laze kao pas. Nije ni pocrveneo. Doduse ne vidi mu se od farbe.

Marija

12.03.2018 13:40

ANABELA SAD MOZE DA ZATVORI USTA I NADAM SE DA JOJ JE JASNO NAKON KIJINIH 99% KO NOSI ZADRUGU, KO IMA ARMIJU FANOVA.

Ivana

12.03.2018 14:57

@Marija - Luna moze nesto da osvoji samo uz Kijinu pomoc.

Jasno

14.03.2018 17:42

Pa Kija ga je sama pozdravila i to bas na Nikolijinu pesmu sav istetoviran. Naravno da mali ne zeli da ga povezuju sa njom jer ima devojku. Ali njegov cale je neposredan i boli ga uvo i ko sta misli i kome sta ne odgovara. Odakle bi on uopste poznavao Kiju? Ko je Kija?