Soraja Vučelić
Đorđe Kojadinović
Soraja Vučelić

Đorđe Kojadinović

Soraja Vučelić, Foto: Đorđe Kojadinović

Da sve bude još jezivije, ona zna da iza poruka koje joj redovno stižu stoji bivši robijaš (ime poznato redakciji) i da joj je baš on hakovao sve profile na društvenim mrežama. Reč je o bivšem osuđeniku kog ona lično poznaje i koji trenutno ne živi u Srbiji. On je opsednut njome, pa je Sorajinu sliku sa dečkom koju je ona objavila na instagramu doživeo kao provokaciju, piše Svet.rs.

“Soraja je vezu sa Markom krila godinu dana i mnogi su mislili da je slobodna, ali kada su videli fotografiju na kojoj mu ona čestita rođendan, sve je bilo jasno. Bivši robijaš shvatio je ovo lično jer se u zatvoru svima hvalio kako ima poseban odnos sa Sorajom. Cela ćelija bila mu je puna njenih slika iz novina, a kada je izlazio, sve fotografije poneo je sa sobom”, objašnjava izvor navedenog portala, i dodaje da Vučelićeva zna za sve to i da ga je prijavila policiji.

“Njoj svakodnevno stižu poruke u kojima je vređa i preti joj, i to sa nekih nepoznatih brojeva. Iako nije plašljiva, jasno joj je da ima posla sa opasnom osobom. Posebno ju je zabrinula jedna poruka u kojoj joj kaže da će je razneti na komade. To ju je podsetilo na paljenje auta, pa joj nije svejedno”, priča izvor, i dodaje da Soraju teši podatak da on ne sme da dođe u Srbiju.

 

Komentari (5)

Djordje Cvarkov

13.09.2017 00:14

Samo neka se nekako zavrsi...dobro! Pa da ne citam ove gluposti, jer ovakve vesti ne mozes da izbegnes koliko god se trudio...

nedjo

13.09.2017 00:14

jako fini ljudi

BM

13.09.2017 03:01

Ima " grudi " junacke pa nek krece u ljuti boj ...

Majo

13.09.2017 06:03

On je samo haker ,a ona mu ga izmuzla i pa pa......

Rešila da

13.09.2017 10:59

ispliva u javnost po svaku cenu! Mala nisi nam interesantna!