Zukorlić zbog bezbednosti često menja vozila
Tanjug
Zukorlić zbog bezbednosti često menja vozila

Tanjug

Zukorlić zbog bezbednosti često menja vozila, Foto: Tanjug

Zukorlić ne poseduje, već pozajmljuje besne limuzine! Poslanik u Skupštini Srbije i predsednik Odbora za obrazovanje Muamer Zukorlić podneo je Agenciji za borbu protiv korupcije Izveštaj o imovini nakon što je to propustio da uradi u zakonskom roku, a njegova imovina je više nego skromna. Pa iako smo stalno imali priliku da ga gledamo u besnim limuzinama, on zapravo nema nijedan automobil na svoje ime.

Eksluzivno za „Alo!“ otkrio je u čemu je štos:

- Ni drug Tito nije imao nijedan automobil, pa je živeo! - rekao nam je odmah na početku.

- A svi oni besni džipovi kojima se vozite? Kome pripada beli džip sa tablicom „mufti“?

Pozajmio auto  od prijatelja

Alo!

Pozajmio auto od prijatelja, Foto: Alo!

- Pa isto kao Tito, to su bili automobili na raspolaganju. Sada imam nekoliko autmobila na raspolaganju. Tri automobila koja su mi stavljena na raspolaganje su u vlasništvu mojih prijatelja, onaj beli “mufti” je vlasništvo Medrese „Gazi Isa-beg“ , obrazovno-odgojne ustanove u kojoj sam predsednik Upravnog odbora, i to je to. A inače, ja iz bezbednosnih razloga koristim više automobila, s obzirom na sve pretnje kojima sam izložen, tako da je to jedan od načina da se zaštitim - da menjam prevozna sredstva - obajsnio nam je bivši muftija.

On je naveo i da u svojoj imovinskoj karti kao narodni poslanik prima mesečnu platu od 101.965 dinara, a kao odbornik u lokalnom parlamentu Novog Pazara 18.000 dinara. Bivši sandžački muftija od nepokretnosti poseduje samo trosoban stan od 79 kvadrata, koji je kupio, i nema ušteđevinu.

Komentari (2)

MAJA

28.07.2016 18:04

MUFTIJA NAVIKAO U ZIVOTU SVE NA MUFTE

sever

28.07.2016 22:13

Neka, jos samo malo, naci cete oni tvoji...