Ilustracija
Profimedia
Hapšenje

Marko Đoković

Hapšenje, Foto: Marko Đoković

Nesrećna žena oslobođena je nakon 30 sati drame, a nasilniku je određeno zadržavanje. U krivičnoj prijavi E. S. navodi da ju je dečko Aleksandar zaključao i tukao u stanu jer više nije želela da bude u vezi s njim.

Kako „Alo!” saznaje, ona je u jednom trenutku uspela da se domogne telefona i pozove policiju.

- Inspektori su je zatekli uplakanu i sa modricama po telu. Nesrećna devojka je odmah ispričala da ju je dečko zaključao u stanu i da ju je mučio. Dok je pričala policajcima šta joj se sve dogodilo, nasilnik joj je pretio da će „zažaliti zbog svega što mu je uradila“. On je priveden i odmah mu je određeno zadržavanje - objašnjava naš sagovornik blizak ovom slučaju. Kako „Alo!” saznaje, devojka je upućena na lekarski pregled.

Ilustracija

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

- Ona je rekla da je preživela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ona je ispričala da ju je u svoj stan uveo i zaključao u subotu u 22 sata i da ga je od tada, pa narednih 30 sati, molila da je pusti. Međutim, svaki put kada bi jače zaplakala, on bi je udario - dodaje naš izvor.

S druge strane, uhapšeni nasilnik se navodno pravdao policiji da je „hteo samo malo da je zaplaši”, ali da nije hteo da je povredi, već da je ubedi da mu se vrati.

Komentari (3)

Predrag

28.02.2017 07:52

Da smo država, kao što nismo, pa da ekspresno dobije 5 godina zatvora, i da se to objavi u svim medijima znate kad bi palo na pamet nekom novom siledžiji da uradi nešto slično? Nikada verujte

dimak

28.02.2017 09:26

kpliko samo ima zena ciji su muzevi policajci,koje zive u strahu,a od koga da traze zastitu.

ceculi

28.02.2017 09:44

Da mu se vrati. Ma kako da ne. Njoj bi bilo najbolje da dok je on u ćuzu zbriše bez traga i glasa da od takvog monstruma ne završe sa metkom u glavi.