Frižider
Profimedia
Frižider

Profimedia

ilustracija, Foto: Profimedia

Brendon Karpenter ima ćerkicu, ali je razveden. Iako više nije u ljubavi sa majkom devojčice, trudi se da bude uvek tu za njih, a da devojćicu odgaja najbolje što može.

Njegova bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj ćerkici lek u apoteci. Brendon je došao kod njih, otvorio je frižider i zanemeo kada je video šta ima u njimu. Zapravo ono što je video u frižideru ga je nateralo da podeli svoje mišljenje sa ljudima na Fejsbuku. Njegove reči su naišle na pozitivne reakcije hiljada ljudi.

Brendona je šokirao prizor potpuno praznog frižidera. U njemu nije bilo ničeg osim vode. Polica na kojoj stoji hrana za njegovu devojčicu je bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

 

 

"Moja bivša žena naporno radi, a posle posla brine o našem detetu. Plaća kiriju, račune i popravku automobila. Danas sam otišao do prodavnice u nabavku, tako da će ona imati hranu za dve nedelje. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da više ne brinem o njoj i njenim potrebama. Ako je majka mog deteta dobro, znam da će brinuti o našem detetu najbolje što može. To mi je jako važno. Mnogi od vas misle da bi trebalo da brinem samo o detetu... ali to bi bilo nezrelo sa moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života", napisao je Brendon.

 

 

Komentari (1)

Majka

21.02.2018 18:01

Da li nasi muzevi citaju ovo ili su samo tekstovi i klipovi golih sisa i dupeta iz rijalitija zanimljivi?