Dajani Paunović
Instagram
Dajani Paunović

Instagram

Dajani Paunović, Foto: Instagram

Voditeljka Dajana Paunović je dobar primer krilatice koju su očigledno izmislile pripadnice lepšeg pola da svaka žena posle razvoda blista. Nju su novinari pratili kako bi saznali da li je posle razvoda od producenta "Granda" Žike Jakšića u njen život uplovio novi muškarac, ona se našla u nezgodnoj situaciji.

Naime, Dajana Crnogorskim primorjem krstari u potpuno otvorenom džipu, ali kako pri jednom skretanju nije bila oprezna, naletela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano, pa ona nije uspela da ga izbegne.

Ona je prednjim delom svoga džipa udarila u vrata drugog vozača i tako potpuno uništila farove i branik.

- Dajana nije bila kriva, ali nije uspela ni da odreaguje na vreme pa je šteta veća nego što bi bila da je makar malo uspela da izbegne drugi auto. Srećom, niko nije poveređen, a vozač tog automobila pristao je istog trenutka da joj da novac za popravku i pomogne oko svega jer je bio svestan da je kriv. Kada je shvatila da je dobro i da niko nije povređen, voditeljka je pristala da se dogovore. Dajana u prvi mah nije mogla da upali auto, ali joj je vozač drugog automobila pomogao da se odveze do obližnjeg kafića kako bi sačekala majstore koje je pozvala i koji su na putu ka njoj - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Baš kako je i rekao, novinari su Dajanu sustigli usput jer nije mogla brzo da vozi zbog kvara. Parkirala se na obali i sela u kafić. Obavila je nekoliko telefonskih poziva, a zatim joj se pridružila prijateljica. Ono što se videlo jeste da je Dajana kroz osmeh prepričavala šta joj se dogodilo i ispijala kafu dok je čekala pomoć.

Zvučala je opušteno kao da se ništa nije dogodilo.

- Došlo je do male nezgode, ali ne bih stvarno o tome da pričam. Bitno je sve prošlo dobro i da nisam imala većih problema - rekla je Dajana, očigledno misleći na zdravstvene, pošto materijalna šteta i te kako na ovakvom automobilu može da bude velika.

Komentari (7)

milijana

13.08.2017 20:17

Au, koja katasrtofa, ovo treba da bude nacionalna zalost.

gfd

14.08.2017 21:15

@milijana - Miljana ne treba da bude nacionalna zalost ali ne ide ni da se radujes tudjoj nesreci, ako je to lepo nek da bog da tebi neko blizak pogine ovih dana!

milence

14.08.2017 15:51

@I TO NAS PA - hvala bogu da je manji udes i da joj nije nista!

L

13.08.2017 22:38

Njen dzip...statusni simbol novokomponovane elite...

lale

14.08.2017 01:35

Nikad ona nije vozila i posedovala džip. Džip je ozbiljno vozilo,a ne ova današnja šminka. Izvlačio sam te, "džipove" na Kopaoniku,pa su se čudili. Sve su to novokomponovane tepsije,a ne džipovi. Zaglave se za tili čas...A i košta ih...

bivsa od bivseg

14.08.2017 08:31

ako se ovaj bude zenio 10 puta gotovi smoi. Povucimo vodu!!!!!