Striptizeta
shutterstock
Striptizeta

shutterstock

Striptizeta, Foto: shutterstock

Bivša striptizeta postala je seksualna vještica pa danas živi od toga da ljude uči činima i ritualima za postizanje boljeg orgazma.

Shaney Marie, rođena u Novom Zelandu, radeći kao striptizeta u Australiji primetila da njeni klijenti traže dublju vezu pa je počela da proučava seksualnu magiju, piše The Mirror.

Šenej Marija, koja ima 31 godinu zamenila je svoju dugogodišnju karijeru striptizete novom zanimacijom u kojoj pomaže parovima da se osećaju bolje tokom seksa.

Naime, ova zanimljiva devojka dolazi iz Novog Zelanda, pomaže ženama i muškarcima u njihovoj seksulnoj sposobnosti. Ona ih inspiriše da prave promene i kaže da fizička privlačnost nije dovoljna, već je potrebno duhovno povezivanje kako bi užitak bio kompletan.

Striptizom je počela da se bavi sa 18 godina, a ono što je videla i doživela u tim klubovima, nateralo je da počne da se bavi spiritualnim sferama.

Ona smatra da su striptiz klubovi pali u zaborav i da se odavno ne smatraju pravim mestima gde se širi ljubav.

Kaže za sebe da je u heteroseksualnoj vezi, ali je spremna da istraži život, tako da ga može već sada opisati panseksualnim. To podrazumeva seksualnu privlačnost prema svim ljudima različitih rodnih identiteta i polova.

Šanej sada živi u Melburnu u Australiji i kaže da se njen biznis razvija, više klijenata ima zahvaljujući internetu. Njeni učenici primenjuju rituale tako što se mole pred ljubavnim oltarom. Uči ih i erotičnom plesu.

"Sex Witch (seks veštica) je pokret koji spaja mudrost prirodne magije, misterije i erotike", piše na njenoj Fejsbuk stranici.

Ona takođe u svojoj ponudi nudi i usluge seksualnog obrazovanaj putem Skajpa. Kaže da joj najveći broj klijenata čine muškarci, starosti između 20 do 70 godina.

Veruje da su izvan sobe njene usluge terapeutske za žrtve depresije i traume. Mi smo u suštini prvenstveno senzualna bića, pa smatra da ovim duhovnim sesijama može pomoći svima koji pate od depresije.

Pročitajte još: