Vukašin Marković
Dejan Briza
Nebojša Glogovac

Promo

Nebojša Glogovac, Foto: Promo

Nebojša je bio Zlatko, a Vukašin Beban. Njih dvojica obeležili su seriju "Porodično blago", a Vukašin je danas morao da se oprosti od svog "starijeg brata" zauvek.

Vukašina je duboko potresla vest o smrti Nebojše Glogovca koji je preminuo jutros u 49. godini nakon kratke i teške bolesti. Momak koga pamtimo kao Bebana iz popularne serije nije mogao da sakrije tugu zbog smrti glumca i na svom Fejsbuk profilu je objavio potresan status.

"Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem četiri godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako kul može da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kazes tri reči, a ti se ni ne nasmeješ", napisao je Vukašin dodajući da su i mlađe i starije kolege žudele da budu kao Nebojša Glogovac.

"Sad u trideset i drugoj imam neki ideju kako i zašto si bio tako kul. Zato što si se palio na suštinu, i pri tolikoj privrženosti istoj, nedrio je od fore, do replike. Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine", napisao je Vukašin na svom Fejsbuk profilu.

 

Komentari (2)

lili

10.02.2018 01:22

Bravo Bebane,ljudina od čoveka!

Danijela

13.02.2018 13:44

I dalje plačem kad pročitam svaki napisan tekst o Nebojši. I sad sam se rasplakala kad sam pročitala poruku mladjeg "brata" upućenu Nebojši.. Neverica I dalje..