Antonio Kasano
Profimedia
Antonio Kasano
Antonio Kasano, Foto: Profimedia

Bivši reprezentativac Italije ne krije da je bio buntovan tokom mladosti, kao i da se nije libio da živi životom uobičajenog momka ne obazirući se da li bi eventualno preterivanje moglo da mu sabotira karijeru. Jednostavno, voleo je sve što vole mladi, a priznao je i da je seksualni zavisnik.

- Da, bio sam zavisnik od seksa. Kada imate 20 godina, a volite devojke, to je sila koja vas tera da to radite sveki dan. A ja sam imao priliku da to radim svaki dan, jer bio sam Antonio Kasano igrač Real Madrida - poručio je Kasano.

Lude alkoholne noći bile su sastavni deo njegovog života, međutim to se nije videlo na terenu.

- Uoči pobede protiv Juventusa (4:0), vratio sam se kući u šest ujutru. Bila je to moja najbolja utakmica. Dao sam dva gola, izborio jedanaesterac. Takođe, zavisnik sam od hrane. Kao što kaže moj prijatelj, kada jedete dobru hranu - debaljate se. A ako jedete dobru hranu svaki dan onda ste budala. Ja sam evo budala već 20 godina - kaže napadač Sampe.

Kasano je karijeru započeo u Bariju, da bi nakon dve sezone pojačao redove Rome za koju je igrao punih pet godina (2001-2006). Sledeća maršuta, bio mu je dvogodišnji boravak u "kraljevskom klubu (2006-2008). Nakon toga, njegova karijera bila je u blagom padu. Vratio se na Apenine, gde je nastupao za Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu, da bi prošlog leta ponovo potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz Đenove.