Vuk Kostić
E-Stock/Kobra
Vuk Kostić

E-Stock/Kobra

Vuk Kostić, Foto: E-Stock/Kobra

Naime, kako "Alo!" saznaje, glumac je rešio da započne zajednički život sa svojom devojkom Aleksandrom Popović!

Vuk (38) i Aleksandra (29) u vezi su osam meseci, a s obzirom na to da se odlično slažu, on joj je predložio da se useli u njegov stan na Crvenom krstu, na šta je ona rado pristala.

Aleksandra Popović

Instagram

Aleksandra Popović, Foto: Instagram

- Vuk ima dovoljno iskustva da može da proceni da li mu neka devojka odgovara. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbegavao zajednički život, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. Međutim, Aleksandra mu baš prija, na istim su talasnim dužinama i nemaju nikakvih nesuglasica, tako da je zaključio da bi sa njom mogao da podeli život - kaže naš sagovornik, blizak zvezdi domaćih serija i filmova, i dodaje da bi taj korak mogao da dovede i do braka:

- O venčanju još nije bilo reči. Oni se vole, ali oboje su oprezni i žele prvo da vide kako će izgledati život pod istim krovom, pa bi onda verovatno prešli na sledeći korak. Mada, za Vuka je i ovo veliki napredak, pošto do sada nije bio zreo za ovakvu vrstu obaveze.

Jelisaveta Orašanin

Alo!/Rajko Ristić

Jelisaveta Orašanin, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Prema rečima našeg izvora, glumca je Aleksandra osvojila kako izgledom, tako i karakterom, pa je uveren da će njihova ljubav potrajati.

Viktor Savić kumovao vezi!

Vuka je sa novom devojkom upoznao kolega i prijatelj Viktor Savić, sa čijom sestrom se Aleksandra druži već godinama. Između nje i Vuka odmah su sevnule varnice, a zajedničko društvo već mesecima govori da će, ako dođe do venčanja, Viktor biti kum.

- Ona je pametna i vredna devojka, ima svoj posao i ne voli previše da se eksponira. Iako je pre deset godina učestvovala na izboru za mis Srbije, posle toga nije želela da bude deo javnog života. Sa Vukom je povezuju i zajednička interesovanja i ljubav prema prirodi, a sviđa mu se i to što ga ne pritiska, pa ga je i to navelo da joj predloži da se useli kod njega - zaključuje naš izvor. 

Podsetimo, Vukova najduža i najeksponiranija veza bila je ona sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja se prošle godine udala za košarkaša Miloša Teodosića, zbog koga se preselila u Ameriku. Za to vreme Kostić je uživao u vezi sa Popovićevom, ali su izbegavali da se pojavljuju u javnosti. Ipak, nedavno su zajedno, držeći se za ruke, došli na koncert Sergeja Ćetkovića.

 

 

Komentari (3)

Ja

12.03.2018 15:30

...mu zelim svu srecu, zasluzio je, ova mu je 1000 puta lepsa i bolja od Jelisavete

gaga

12.03.2018 15:33

lepsa je od jelisavete.

Čiča

12.03.2018 15:39

Brak je ono što dođe posle života a pre smrti. ?