Slikom iz bolnice šokirala javnost: Tamara Đurić
instagram
Slikom iz bolnice šokirala javnost: Tamara Đurić

instagram

Slikom iz bolnice šokirala javnost: Tamara Đurić, Foto: instagram

U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i nekim estetskim zahvatima, ne sluteći da će joj ishod ovih operacija potpuno ugroziti život.

Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote. Tamara otkriva šta je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu - otkriva Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

Krivi su lekari i loš materijal!

Estetska hirurgija je mač sa dve oštirce. Može da vam pomogne, ali može i te kako da odmogne. - Shvatila sam da ne postoji cena lepote i slave koja može da nadoknadi sve ovo što mi se desilo. Ne želim ovo ni najgorem čoveku na svetu, posebno kada te roditelji, koji su te napravili, takvu gledaju u krevetu. Nestručnost lekara i loš materijal krivi su za ovo što mi se desilo. Psihički sam jaka i stabilna, ali fizički sada ne mogu ništa - kaže Tamara za „Alo!”.

 - Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalano, kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - kaže Tamara, koja ima samo jedan savet za devojke.

Pročitajte još

 

- Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada osećam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmišljala. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Najverovatnije ću izvaditi i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga - iskrena je Tamara.

Iako se pisalo da je radila dosta estetskih zahvata, Tamara otkriva pravu istinu.

- Nikada nisam vadila rebra. Jedino što sam radila jesu grudi i fileri u zadnjici. Uvek sam birala najbolji materijal i najbolje lekare, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, jer nije uvek najbolje ono što je najskuplje - zaključuje Đurićeva.

Komentari (12)

suzana

25.04.2017 11:19

draga tamara hocu samo da te pozdrzim u da ti pozelim brz oporavak. ja sam prosla kroz slucan slucaj sa plasticnom hirurgijom i dalje se sudim sa lekarom vec 4god ali pravosudje ne ide ni korak dalje. budi hrabra

Ana

25.04.2017 11:25

Da li bi načelnik VMA primio neko NN lice na isti način kao što je primio i ovu?

suzana

25.04.2017 11:43

@Ana - nije bitno ko je ona vec kroz sta prolazi ako vec imamo mogucnosti da nesto na sebi menjamo zasto da ne. mislim da ima puno zena i cura koje si prosle kroz slicno ali samim tim sto nisu javne licnosti nemaju prostota da kazu sta im se desilo. ja ovo smatram super sto je ispricala svoju pricu posto nazalost ima puno lekara koji uzmu pare dovedu te u zivotnoj opasnosti i ne moze im niko nista

miodrag

25.04.2017 12:43

@Ana - Ne zauzima ona krevet onih sto se tamo lece. Ona je u apartmanu. Nije receno da li placa i kolika je cena smestaja u apartmanu.

Utabana staza

25.04.2017 12:06

E,devojko,daj Boze da ti je ista prislo pameti!A sudeci po fotografijama iz bolnice-tesko!Kao o onoj čvrknutoj Milici Dabovic,i mnostvu drugih devojaka.

to

25.04.2017 13:16

@Utabana staza - Ali stvarno..."borba za zivot" bla bla,i usput se slika po ceo dan. 40 temp,nema snege,ali da se ispozira,to moze. Cudnih li generacija...

Lidija

25.04.2017 12:20

Žao mi je što ti se sve ti desilo, ali dobro bitno je da je sada sve prošlo i da si se izvukla, tvoju priču znam samo iz novina ali sada ću ti nešto reći i nadam se da ćeš pročitati komentar udaj se za tog tvog dejana ili makaronu kako ga već zovu, mislim da je on jedina osoba u tvom životu kojoj je iskreno stalo do tebe......ostali će uvek gledati da te iskoriste, udaj se lepo vidi se da se on trudi oko tebe daj mu šansu zaslužio je, nemoj da ga ispustiš nikako jer retki su takvi muškarci!

ccc

25.04.2017 13:13

Stvarno treba ovako nesto da vam se desi,da biste shvatili da ne moze telo da podnese tolika strana tela,tolike intervencije... Fizicki problemi,em estetski izgledate kao krimpirici na cackalicama.Lepo su postavili clanak negde sa onom Brazilkom kojoj su zadnjica i pola nogu istrulilo od filefa,i pored toga morate na svom primeru da se ucite.I sve to da bi neki "frajeri" imali objekte za balavljenje,i rekli kako ste j.b.zovne.Ni jedan nece pomisliti "sto ti guza ima dobru dusu".Zasto bre zene?

momazver

25.04.2017 16:52

Krivi doktori?..prc..Kriva tvoja luda glava!...Vid'la žaba da se konji potkivaju,pa i ona digla nogu....I zaključak ti je ...ma do moga.TO SE TELU NE RADI! KO TE HOĆE, HOĆE TE I SA TVOJIM FIZIČKIM NEDOSTACIMA I BUBICAMA U GLAVI, A KO NEĆE,PREGLEDAĆE TO, MALO SE POIGRATI I OPET TE NEĆE!

DR Gane

26.04.2017 09:16

E a sad ti je iz tog ,, lošeg " dupeta došlo u još lošiju glavu !!! Al' za malo kasno !!!!!

ina

29.04.2017 20:09

Djevojko. jako si me nervirala svojom drskoscu, bezobrazlukom, silikonima, ....... al sad te iskreno zalim i od srca ti zelim da ozdravis i vratis se kao jedna fina i normalna cura, koja ce druge ostaviti na miru i zivjeti svoj zivot u tijelu koje ti je priroda majka dala...

Marija

30.04.2017 01:05

Jedan dan vidim kako Tamara pljuje Radu Manojlovic zbog "surle" i jos neke ljude, a sledeci kako se bori za zivot zbog zadnjice. Kad je nekome najveca ambicija velika zadnjica nije ni cudo sto zbog iste najvise trpi. I za nekoliko godina bice: "Je l to ona sto joj se guzica inficirala?" Zaista, draga, uspela si u zivotu. Cestitam!