Kim Kardašijan
profimedia
Kim Kardašijan

profimedia

Kim Kardašijan, Foto: profimedia

Incident se desio dok se Kim pripremala za večernji izlazak. Bila je sama u apartmanu, a na sebi je imala samo bademantil. Dok je sedela za računarom, čula je buku pred vratima.

- Čula sam korake, pitala sam 'Ko je tamo?', ali niko nije odgovarao. Pozvala sam telohranitelja u 2:56 časova, kada sam kroz vrata videla dvoje maskiranih ljudi koji ulaze s vezanim recepcionerom. Jedan je imao skijašku masku, kapu i jaknu na kojoj je pisalo 'policija' - objasnila je Kardašijanova i rekla da joj je taj napadač ukrao telefon.

- On je ostao sa mnom. Imao je jaki francuski naglasak, a na engleskom me pitao za prsten vredan četiri miliona dolara. Kada sam rekla da ne znam, izvadio je pištolj - ispričala je Kim.

Na sebi je imala samo mantil ispod je bila potpuno gola. Bacili su je na krevet i vezali plastičnim kablovima, a trakom zalepili usta i noge. Nakon toga, stavili su je u kadu.

- Jedan je imao francuski naglasak, a sa mnom je razgovarao na engleskom. Mislim da se ne radi o profesionalcima zbog načina na koji su me vezali. Lako sam skinula trake i oslobodila se - rekla je Kim.

Komentari (1)

kostadin

17.01.2017 05:22

Vrlo su hrabri kada se nisu uplašili pred ovom pojavom.