Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN 21. III - 20. IV

Sva pitanja koja su izazvala rasprave i svađe dobiće odgovor, a osećaj pripadnosti, kao i bračni i ljubavni sklad na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa. Prenatrpani ste obavezama, pa nećete stići da obavite sve.

BIK 21. IV - 21. V

Plenićete pažnju osoba sa sličnim pogledima na život. Zainteresovaćete se za nekoga koga već poznajete iz komšiluka, poslovnog okruženja, škole ili sa fakulteta. Ako ste u braku, osvežićete svoj seksualni život.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Sa partnerom niste na istoj talasnoj dužini. Vi pričate jedno, a on čuje nešto sasvim drugo. Ako ste sami, vaša simpaija mogla bi da bude u vezi ili braku, pa pripazite. Izbegavajte suočavanje sa šefovima.

RAK 23. VI - 23. VII

Nećete biti uvređeni kada vam partner otvoreno bude otvoreno rekao šta mu smeta kod vas. U miru ćete razgovarati o prošlosti i tako shvatiti da je kriza bila korisna, jer vam je pomogla da na jedan dublji način analizirate svoj ljubavni odnos.

LAV 24. VII - 23. VIII

Duge veze biće na ispitu, pa će se mnoge namučiti da zadrže partnera. U trenucima poslovne opterećenosti ili osećaja da vas na poslu malo ko razume, pouzdajte se prvenstveno u sebe. Vi ipak najbolje znate koliko vredite.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Podrška koju dajete porodici važnija je nego ikada. Pošto teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao-kuća ne dopustite da vaši ukućani previše osete da ste svu energiju usmerili ka poslu, a njih zakinuli. Pazite na izjave, potpisivanje ugovora, saradnike.

VAGA 24. IX - 23. X

Pazite kakve odluke donosite, mogu da budu pogrešne. Opterećenost brigama ili novim odgovornostima crpeće vašu energiju. Nerviraće vas neke kolege, naročito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Imaćete dobrog saveznika u mudroj i odlučnoj ženskoj osobi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Privlačiće vas intelektualne i komunikativne osobe. Površna veza će se pretvoriti u dubok i strastven odnos. Oni koji su u dužim vezama biće nepovreljivi prema partner, naročito ako već sumnjaju u vernost. Bićete koncentrisaniji.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Upoznaćete osobu koja vam se dopada. Ali možda ćete biti razočarani jer ste previše očekivali. Pogrešićete ako ljubavni život upoređujete sa tuđim ili ako prihvatite kriterijume drugih ljudi. Suočićete se sa obavezama.

JARAC 22. XII - 20. I

Našli ste se pred izazovom koji možete da savladate samo uz povećanu samodisciplinu. Odlični ste u timskom radu, a vaše dosadašnje zasluge sada otvaraju put ka napretku. Sklopićete ugovor zbog kojeg će vas šef pohvaliti.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Ne manjkaju vam prilike za flert i zaljubljivanje. Današnji dan vam donosi osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku današnji dan donosi vise bliskosti. Snalažljivi ste i brzo i uspšeno reagujete.

RIBE 20. II - 20. III

Na videlo izlaze razlike u karakteru i načinu razmišljanja. Partner će biti nervozan, pa ćete biti u iskušenju da povisite glas i posvađate se. Ako ste zaljubljeni, a ne u vezi, druga strana će vas izluđivati svojim prevrtljivim ponašanjem. Odlično zdravlje.