Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Moguće su i nepredvidive aktivnosti koje vam u početku neće prijati. Ali, upravo to može da vam bude početak nečega što obećava. Imate nedostatak volje da se ističete i budete u vrhu, a jedna od stvari koja vas usporava je vaša opterećenost osobama iz prošlosti

LJUBAV: Oni koji su u vezi, uspeće da izglade odnose sa partnerom. Imaćete zajedničke aktivnosti koje će vas dovesti do toga da razmišljate o ispravci grešaka koje ste činili jedno prema drugom u prethodnom periodu.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje. Opet će vam pasti imunitet i svesni ste da vam je to slaba tačka.Osetljivost sa sinusima će vam ovog dana stvarati dodatne probleme i nervozu.

BIK

POSAO: Budite vedriji i naterajte sebe da sa više elana i entuzijazma radite svoj posao. Ukoliko uspete da pobedite emocije i misli koje vas vraćaju u prošlost, ovaj dan može da bude izuzetno uspešan i dobar. Bilo bi poželjno da sada pokrenete i biznis. Naravno, ukoliko ste o njemu razmišljali i planirali.

LJUBAV: Postoji mogućnost da uđete u vezu i to sa najbližim komšijom, komšinicom. Odavno vas privlači i ne prestajete da mislite o njemu, njoj. Nemojte da ulazite ni u kakvu kombinaciju, ako su to zauzete osobe ili ako imate partnera. Oduprite se iskušenju!

ZDRAVLJE: Bikovii će tokom dana osetiti slabost, a pratiće ih i loše varenje. Bilo bi dobro da se sačuvate prehlade, koja bi mogla da vam pogorša stanje.

BLIZANCI

POSAO: Na vama je da verujete u sebe, ali i da ne gubite iz vida da ipak možete dobiti onoliko koliko zaslužujete. Danas su mogući zanimljivi susreti sa ljudima koji imaju uticaj na vaš posao i karijeru.

LJUBAV: Nedostaje vam nešto da bi ste se osećali fenomenalno, a to bi mogla da bude i ljubav. Na meti ste osoba suprotnog pola i verovatno vam na tom zavide, ali baš osoba do koje vam je stalo ne ispunjava vaša očekivanja i ignoriše vas.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na genetska obolenja, pa su potrebne neke dodatne kontrole i korigovanje terapije. Nemojte sami sebi postavljati dijagnozu.

RAK

POSAO: Vaš vedar duh i optimizam se ponovo vratio i to se vidi na vašem licu. Kada nešto otpišete i pomislite da je nemoguće, desi se nešto mnogo bolje i lepše od onoga što ste želeli.

LJUBAV: Pokušajte više vremena da provedete sa svojim partnerom i da pokažete da niste neodgovorni, nego da ste se u poslednje vreme previše oslanjali na okolinu. I ne brinite, partner će vas razumeti.

ZDRAVLJE: Zbog vašeg velikog srca najbliži vas vole i kada ste dosadni i čangrizavi. Povedite računa o bolestima koje su genetski uslovljene, a mogu da se pokrenu. Moguće su i virusne infekcije.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost nekog novog poznanstva sa osobom koja ne živi u vašem gradu, a možda dolazi iz inostranstva. Od tog poznanstva bi moglo da bude koristi kad je u pitanju neko vaše novo poslovno angažovanje.

LJUBAV: Što se tiče slobodnih Lavova, preko posla možete upoznati interesantnu osobu sa kojom ćete ubrzo ući u ozbiljnu vezu. To je nov član vašeg kolektiva i u startu ćete biti oduševljeni fizičkim izgledom koji će vas na prvi pogled privući. Međutim, postoji velika razlika u godinama.

ZDRAVLJE: Sada ste na udaru virusa, problema sa hormonima i nesanicom. Iskoristite ovaj dan da izvršite neophodne preglede.

DEVICA

POSAO: Tragaćete za odgovorima koji vam nedostaju da bi ste imali kompletniju sliku onoga ka čemu stremite. Budite oprezni u manipulisanju novcem i prihvatite pomoć osobe koja je starija i iskusnija od vas. Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete, želite dosta toga da promenite, ali ne prihvatate neuspeh.

LJUBAV: Stalno razmišljate o tome da nijedna osoba nije dovoljno dobra za vas, jer nema osobine koje bi se uklopile u vašu verziju idealnog partnera.

ZDRAVLJE: U jednom trenutku mislićete da ste na kraju živaca, ali već u sledećem ohladiće vam se glava i sve ćete odraditi kao i do sada – savršeno. Iz porodice crpite svoju snagu i ravnotežu.

VAGA

POSAO: U poslu sledi potpisivanje nekih papira, a sa pretpostavljenima vas očekuju dogovori ili pregovori. Očekujte zaradu i napredak u poslu od stranaca ili posla sa stranom robom. Ukoliko i niste zadovoljni zaradom, ne brinite, jer pravi uspeh i novac tek treba da stignu.

LJUBAV: U životu želite mnogo ljubavi i nikada vam nije dosta. Nailazite na osobu za koju osetite da bi vam mnogo značila. Ali niste dovoljno odlučni da bi ste preduzeli ozbiljniji korak.

ZDRAVLJE: Grlo, stomak i oscilacija krvnog pritiska su tegobe koje vas mogu mučiti tokom ove nedelje. Opteretiće vas kičma, loša cirkulacija i problem sa probavom. Akcenat je na ishrani i redovnim obrocima.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolji ste kada je najteže, a sada ste uz nekog preko koga pokušavate da ostvarite i progurate neki svoj plan. Uspećete u tome i za neko vreme ćete biti nagrađeni za ono što sada radite.

LJUBAV: Mnogo ste se opustili i zanemarili partnera. Danas ćete iznenada osetiti potrebu da ustalite svoje stavove u odnosu sa voljenom osobom. Dan je prilično napet, pa se potrudite da se niko sa strane ne umeša u vaš odnos, a naročito se čuvajte članova porodice.

ZDRAVLJE: U ovom danu ćete se zauvek rešiti jedne loše navike i započeti zdraviji život. Očekuju vas iznendne glavobolje i promenljiva raspoloženja.

STRELAC

POSAO: Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče bitnije na vaše odluke i pored toga što u vama postoji jedna količina ljutnje i nezadovoljstva, koje nosite sa sobom. Treba da postignete sve ono što ste planirali na privatnom i poslovnom planu, bez obzira na neke eventualne prepreke, ukoliko ih bude.

LJUBAV: Došlo je vreme da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste. Potrebno je da je više cenite i da napokon uočite kolika je njena vrednost i koliko vam znači. Vreme je da ispravite greške koje ste činili u poslednje vreme prema patneru.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegnete stresne situacije, koje vam mogu doneti glavobolju. Nemojte dozvoliti da vam pređe u migrenu. Pokrenite se, vežbajte, šetajte i više spavajte!

JARAC

POSAO: Prepreke koje su prisutne su ujedno i provera vaše odlučnosti da istrajete. Danas možete ostvariti i rešenje vašeg statusa. Ukoliko nemate posao, ovo je idelan dan da ga konačno dobijete, a ukoliko niste zadovoljni onim što trenutno radite, tražite bolje i dobićete. Zato ne oklevajte, već se borite za sebe.

LJUBAV: Možete ući u emotivni odnos koji će obogatiti vaše ljubavno iskustvo. Izbegavajte osobe koje imaju emotivne probleme, jer ste osoba koja voli da pomaže drugima. Znači, gledajte sebe i svoju partnerku, drugo ne bi trebalo da vas zanima.

ZDRAVLJE: Ozbiljno rešavajte i simptome umora i stresa. Otputujte nekuda ili se jednostavno prošetajte prirodom. A vreme je i da se posvetite svom zdravlju, koje ste ozbiljno zanemarili.

VODOLIJA

POSAO: Imali ste značajan sastanak sa osobom koja vam je bitna, ali pitanje je da li ste zadovoljni rezultatima. Trebalo bi da se solonite na sebe i da se ne ponižavate tražeći mrvice.

LJUBAV: Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživaljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i od drugih, očekujete više nego što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Širite i primajte pozitivnu energiju i bićete zaštićeni od svih negativnosti. Vodite uredniji život, više spavajte, odmarajte i prikupljajte energiju.

RIBE

POSAO: Osećate se jako i moćno. Spremni ste za poslovne poduhvate svake vrste, a naročito one gde će do izražaja doći vaša trenutno pojačana sposobnost ubeđivanja sagovornika, diplomatija i šarm. Što budete otvoreniji i iskreniji prema poslovnim partnerima, veće su vam šanse za uspeh.

LJUBAV: Vi ste u nekoj vrsti raskrsnice u ljubavi. Toliko imate iskušenja, da će postojati velika šansa da uđete u tajnu vazu ili emotivni odnos sa dosta mlađim muškarcem. Mnogo toga možete da poremetite sa sadašnjim partnerom. Igrate se vatrom i ako se opečete, nećete moći da vratite svoj život nazad. Dobro razmislite!

ZDRAVLJE: Budite strpljivi i odmereni i ovaj dan ćete proći bez većih posledica. Nema potrebe da se izlažete stresnim situacijama, kada znate i sami da one kad tad prođu. Hranite se zdravo!