Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Očekujete od sebe mnogo više nego što drugi očekuju od vas. Nadate se da ćete ostvariti veliki poslovni uspeh. Možda je vreme da ipak malo odmorite kako se ne biste preopteretili.

LJUBAV: Trenutno se bavite preispitivanjem svojih emotivnih potreba i analizirate neka dešavanja iz prošlosti. Moguće je da niste sigurni kojim putem da krenete dalje i čije savete da slušate.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju ili preterivanju sa slatkišima i alkoholom. U svakom slučaju, kao da na neki način svoje stresove utapate u tome. Pokušajte da budete smireniji i umereniji u svemu.

BIK

POSAO: Tokom današnjeg dana vas ne očekuju važna dešavanja na poslovnom planu, niti veće promene. Sve ide nekim uobičajenim tokom, a imate i mnogo slobodnog vremena u priliku da uživate u vikendu.

LJUBAV: Može se lako desiti da uđete u konflikt sa voljenom osobom ako budete rekli nešto nepromišljeno. Pred vama je dan tokom kojeg ljubavno polje nije baš dobro postavljeno pa su razočeranja moguća.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju, mogući su problemi sa koncentracijom. Generalno imate i slabiju koordinaciju pokreta i nekako ste rastreseni. Ne upuštajte se u bilo kakve rizične situacije danas.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da razmišljate o promeni posla jer imate utisak da se na trenutnom radnom mestu samo vrtite u krug. Niste spremni da se odreknete boljih pozicija koje smatrate da možete imati.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se mnogo dopada i pokušavate da joj se približite na sve moguće načine. Spremni ste na sve kako biste dobili makar malo njene pažnje. Potrudite se da ne preterujete.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura i problemi vezani za imunitet. Posetite lekara radi pregleda, a razmislite i o vakcini protiv gripa. Generalno vam dolazi faza u kojoj zdravlje može biti ugroženo.

RAK

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete neke poslovne prepreke kao i da pobedite konkurenciju i dobro se osećate zbog toga. Zadovoljn ste jer ste još jednom dokazali da ste najbolji u svom poslu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, mogući su problemi sa vašom ljubomorom i nepoverenjem prema partneru. Nemate mira i svaki njegov pokret vam sumnjivo deluje... Vreme je da se neke stvari razgraniče.

ZDRAVLJE: Moguće su tegobe vezane za nesanicu i uznemirenost. Jako ste osetljivi i podložni razdražljivom ponašanju a time škodite više sebi nego bilo kome drugom. Pokušajte da nađete način da se izborite sa emocionalnim stresom.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom, možete da očekujete povećan obim posla danas kao i jako dobru zaradu. Pred vama je prilika da dođete do većeg novca svojim radom, umećem i trudom koji ulažete.

LJUBAV: Vreme je da i vi i vaš partner zrelo pogledate na neke stvari i da se potrudite da menjate ono što vidite da ne valja. Ukoliko želite da ostanete zajedno, poradite na problemima koji postoje.

ZDRAVLJE: Stres vam može naškoditi, kao i konstantna napetost koju osećate. Posetite neki salon za masažu ili priuštite sebi neki drugi vid opuštanja koji vam je neophodan. Važno je da se posvetite sebi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u novim poslovnim poduhvatima, ako ste poslušali svoje ideje i instinkte. U svakom slučaju je važno da se vodite svojim idejama a ne tuđim jer vas drugi ljudi navode na grešku.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Bližite se ulasku u vezu sa njom. Ukoliko već imate partnera, zajedno planirate neko lepo putovanje.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prija vam da budete maksimalno aktivni na svim poljima! Na polju zdravlja nemate nikakve probleme i imunitet vam je u jako dobrom stanju. Uživajte u pozitivnom danu!

VAGA

POSAO: Veoma ste uporni u svojoj nameri da dođete do poboljšanja zarade. Moguće je da ćete potražiti i dodatni posao. Važno vam je da se na polju posla maksimalno aktivirate i angažujete.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke pritužbe na račun vašeg ponašanja i da joj smeta to što ste uvek vi u centru pažnje. Pokušajte da razgovarate i da rešite probleme koje imate.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro i podložni ste brojnim problemima. Pred vama je period tokom kog možete da imate razne tegobe. Na vreme se javite lekaru i obavite neophodne pretrage.

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da neke račune izmirite i da se pozabavite problemima iz prošlosti koji vam sada kucaju na vrata. Nemojte da bežite od suočavanja sa bilo čim, kada to završite bićete u svakom smislu jači.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep dan sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Uživaćete u romantici. Pred vama je prilika da se opustite i da se prepustite emocijama koje delite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima i urogenitalnom traktu, a ovo svakako najviše važi za ženske Škorpije. Mogući su neki problemi koje do sada niste imali. Vreme je za redvan pregled.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veoma povoljan dan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Možete da se nadate ozbiljnijim pomacima. Spremni ste za važna dešavanja i ponosno ćete to svima pokazati.

LJUBAV: Sve ono što vam je potrebno ste uspeli da pronađete pored svog partnera. U ljubavi je stanje stabilno. Osećate se jako dobro jer vam voljena osoba daje motivaciju za sve što ste želeli.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude malo uravnoteženija kod vas. Vreme je da povedete računa i o kilogramima jer ste skloni gojenju sada u ovoj fazi.

JARAC

POSAO: Ostavljate jako dobar utisak u poslovnim pregovorima kojima ste se posvetili. Za sada vam sve ide na ruku. Možete da očekujete veoma pozitivan razvoj poslovne situacije.

LJUBAV: Uspeli ste da se opustite pored novog partnera i da mu dopustite da vas malo bolje upozna. Uživate u lepim trenucima. Uskoro ćete imati priliku za to da vaša veza postane smislenija i ozbiljnija.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji vam mogu biti osetljivi. U najmanju ruku je moguća kijavica ili neka prolazna alergijska reakcija. Većih problema ne bi trebalo da bude.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas priliv novca koji će vam rešiti mnoge probleme. Možete da se nadate velikom olakšanju na ovom polju. Pred vama je dobar dan za rešavanje manjih komplikacija.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i važno vam je da joj ugodite. Nadate se da ćete dugo biti zajedno. Pred vama je dan tokom kog možete da uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Pozitivna atmosfera vas očekuje i kada je zdravlje u pitanju. Većih briga nemate i spremni ste da se posvetite sebi i svojim potrebama. Možete da očekujete stabilnu situaciju na ovom planu.

RIBE

POSAO: Povoljan je trenutak za to da uzmete slobodan dan i da se malo distancirate od poslovnih obaveza. Vikend je počeo i vreme je da se za promenu malo odmorite i posvetite sebi.

LJUBAV: Možete da očekujete uzvraćenu ljubav od strane osobe prema kojoj gajite emocije. Slobodno napravite sledeći korak ka tome da dođe do veze. Očekuju vas veoma lepa i romantična dešavanja.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas može mučiti i stvarati vam manje probleme. Redovno jedite i uzimajte dovoljno tečnosti... Nemojte da se forsirate, odmarajte i posvetite se sebi i svom zdravlju.