Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Možete da očekujete prijateljsku atmosferu među kolegama i generalno veoma povoljan dan na poslu. Sve vam ide od ruke i većih briga nemate. Možete čuti neke zanimljive tračeve.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je stabilan, ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, moguće je zbližavanje sa Vodolijom. Vas dvoje ste generalno dobar spoj i prvo preko prijateljstva dolazite do ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi i tegobe. Možete da računate na solidno stanje i na šansu da uživate u jednom lepom danu u kom ćete biti puni energije.

BIK

POSAO: Povoljan je trenutak za napredovanje na poslovnom planu. Moguće je i da ste već nekome šef i da generalno imate dobru situaciju na ovom polju, odnosno da imate dobre odnose sa podređenima.

LJUBAV: Slobodnih ste shvatanja i zainteresovani ste za emotivne promene. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u javnosti. Dolazi vam osoba koja može ispuniti vaše snove!

ZDRAVLJE: Pripazite na zube koji bi mogli da vam budu problematična tačka. Neki kvar vam se vrlo lako može desiti ili će se aktivirati neki zub koji ste već ranije popravljali. Posetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO: Faktor sreće vas prati tokom celog dana kao da imate neki vid zaštite. Očekuju vas pozitivne okolnosti. Možete da se nadate ostvarenju svih svojih planova, a moguće i nekom dobitku na sreću!

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja verovatno nije istog porekla kao i vi. Možete da se nadate lepim trenucima sa njom. Ubrzo ćete shvatiti da ste spremni da se upustite u vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Moguće je da ste neko vreme zapostavljali svoju formu i kondiciju ali sada je vreme da se tome vratite! Potrudite se da uposlite svoje telo!

RAK

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi preko novca bračnog ili poslovnog partnera. Profitirate od drugih ljudi. Takođe možete da očekujete i povoljan dan za dizanje kredita ako ste to planirali.

LJUBAV: Moguće je da se u vama bude strasti prema jednoj zauzetoj osobi. Očekuje vas flert sa njom. Da li ćete otići neki korak dalje od toga ili nećete- to već zavisi od odluka koje donesete u trenutku...

ZDRAVLJE: Debelo crevo bi moglo biti problematično kod vas, pa povedite računa o tome. Potrudite se da pazite na ishranu. Ako ste već imali probleme sa probavom onda je vreme da se javite lekaru.

LAV

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslom u kom radite sa javnošću ili se susrećete sa velikim brojem ljudi. Možete da očekujete generalno dobru komunikaciju sa svojim okruženjem koje vam je naklonjeno.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i zajedno možete imati veoma lepe trenutke. Očekuje vas manje iznenađenje sa njene strane,koje će vas obradovati. Srećni ste i ne planirate veće ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. U sebi nosite mnogo pozitivne energije i ništa vam na polju zdravlja ne predstavlja problem. Možete čak i vrlo lako rešiti neke tegobe koje su vas mučile ranije.

DEVICA

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim poslovnim obavezama koje su vas dočekale, nećete imati bilo kakve probleme. Generalno vas očekuje pozitivna situacija, tako da ne treba da očekujete brige.

LJUBAV: Tražite nešto novo. Niste više toliko uljuljkani u stabilnosti i delimično dosadnoj emotivnoj situaciji. Spremni ste da ostavite partnera koji više ne ispunjava vaše potrebe u bilo kom smislu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina, pogotovo kroz unos svežih namirnica. Trudite se da pijete dovoljno tečnosti i da odmarate kada ste umorni. Nemojte da forsirate telo i jačajte imunitet...

VAGA

POSAO: Možete da se nadate opuštenom danu. Očekuje vas dosta slobodnog vremena, posao vam sada nije prioritet. Okrenućete se drugim aktivnostima koje vas ispunjavaju i rasterećuju.

LJUBAV: Moguć je početak nove ljubavne veze u kojoj ćete biti veoma zadovoljni! Osećate izuzetno jaku povezanost sa osobom koju ste upoznali i ne možete da dočekate da budete ponovo zajedno!

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Nećete imati ni jedan razlog za brigu. Imate puno energije u sebi i generalno na ovom planu neko duže vreme možete da imate sasvim stabilnu situaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko svoj posao obavljate od kuće, imaćete dosta obaveza. Povoljna je faza i za početak privatnog posla. U svakom slučaju možete da očekujete da ćete napraviti neki pomak.

LJUBAV: Ne plivate baš najbolje u bračnim vodama, moguće je da vam nedostaje vaša lična sloboda. Ne osećate se dobro kada morate da sputavate i kočite neke svoje navike, niste spremni na kompromise.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva, pa povedite računa. Pazite šta jedete. Pored toga, mogući su kod vas i manji problemi sa urinarnim traktom. Generalno vam je predeo donjeg stomaka prilično osetljiv.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za saradnju sa osobom iz drugog grada. Poslovna komunikacija vam je jača strana. Možete da očekujete da ćete ostvariti neki napredak koji ste duže vreme već planirali.

LJUBAV: Možete da se nadate novim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Osvojićete ako budete priodni i opušteni. Ne pokušavajte da glumite nešto što niste!

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući kod vas, a skloni ste i stanjima poput prehlade ili gripa. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da se maksimalno posvetite poboljšanju zdravstvene situacije.

JARAC

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja, a vi ste u skladu sa tim sasvim zadovoljni. Povoljan je dan za posao i možete da očekujete rešenja kojima ćete generalno biti prilično zadovoljni.

LJUBAV: Smatrate da vaš partner ima neke neobične navike i niste sigurni da li ćete uspeti to da prihvatite. Potrebno vam je bilo vreme da se bolje upoznate, a sada kada jeste, ne znate da li je to prava ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima vezanim za ukočenost u predelu vrata i kičme. Hronični problemi sa kostoboljom vam se vraćaju. Posetite nekog stručnjaka koji vam može pomoći.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti neophodnu pomoć u vezi posla. Nije povoljan dan za preterano naprezanje, tako da nemojte da forsirate bilo šta i pustite da stvari idu svojim tokom.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije pomutile razum pa da nije baš povoljan trenutak za donošenje bilo kakvih važnih odluka. Razočarenje koje osećate je prolazno i već sutra je sasvim novi dan!

ZDRAVLJE: Vrtoglavica bi mogla da vam stvara manje probleme u drugom delu dana, pa povedite računa o tome. Potrudite se daredovno jedete i pijete vodu ali i da dovoljno spavate i da se ne nervirate.

RIBE

POSAO: Imate mnogo ideja ali nedovoljno vremena da se svemu posvetite. Očekuje vas pomalo haotičan dan. Organizacija vam nije jača strana i može se desiti da baš lako napravite neke propuste.

LJUBAV: Veoma ste optimistični i verujete da ćete sa voljenom osobom moći da prevaziđete sve teške trenutke. Potrebno vam je dosta pažnje i nežnosti i nadate se da će partner imati sluha za vaša osećanja.

ZDRAVLJE: Umor vas sustiže i vreme je da se posvetite isključivo sebi i odmaranju. Navucite zavese, isključite sve uređaje i lezite ranije na spavanje. Dajte sebi dovoljno vremena za san da sasvim napunite baterije.

Komentari (1)

nedzad nedjo

04.12.2017 19:43

horoskop me laže godinama