Horoskop
shutterstock
Horoskop

shutterstock

Horoskop, Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Značajno poboljšanje na polju finansija vam dolazi. Možete da računate na veoma pozitivan ishod. Ako ste imali neki problem sa novcem, možete da očekujete da ćete ga tokom ovog dana rešiti.

LJUBAV: U vama se bude nove strasti i osećanja prema voljenoj osobi. Dolaze vam veoma lepi i romantični zajednički trenuci. Ukoliko ste slobodni, pred vama je zanimljiv susret sa Vagom koja vas nekako očarava.

ZDRAVLJE: Puni ste energije. Dobro se osećate i imate dovoljno snage u sebi za sve što vas očekuje. Ne biste trebali da se brinete kada je u pitanju zdravlje jer je sve kod vas sasvim uredu. Uživajte u lepom danu!

BIK

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan razvoj događaja u poslovnom okruženju, sve vam ide na ruku. Imaćete mnogo sreće i moćićete da ostvarite baš sve ono što ste imali u planu za danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi početak nove veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Pred vama je veoma povoljan period za zanimljiva dešavanja i poznanstva!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! Na polju zdravlja nemate nikakve tegobe. Gde god se pojavite širite pozitivno energiju i jako lepo utičete na ljude kojima ste okruženi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa lakoćom završiti sve obaveze koje su čekale na vas i da ćete rasterećeni otići kući. Ne biste trebali da imate bilo kakva opterećenja ili kočnice na ovom planu.

LJUBAV: Upoznaćete jednu veoma senzibilnu osobu u svom radnom okruženju. Očekuju vas lepi trenuci sa njom. Moguće je da će vam biti malo teže da javno predstavite svoju vezu zbog okruženja u kom se nalazite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Važno je da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama i da budete blizu bilo kakvih izvora zaraze ili virusa.

RAK

POSAO: Kolo sreće se okreće ovaj put u vašu korist! Možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije! Pred vama je veoma povoljan dan tokom kog ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Nova ljubav u vama budi nadu i nove želje za budućnost! Dolazi vam veoma važan susret koji ćete dugo pamtiti. Ukoliko već imate vezu, osećate se jako dobro pored voljene osobe i odnos vam je pozitivan.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se fizička aktivnost. Važno je da se potrudite da zadržite dobru kondiciju i formu. Skloni ste gojenju u ovoj fazi, pa je važno da ipak imate neki vid rekreacije i aktivnosti.

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljnu atmosferu za pokretanje privatnog posla. Na vama je da iskoristite pozitivne aspekte i da se potrudite da realizujete promene koje su vam na raspolaganju.

LJUBAV: Vaše emocije više nisu uzburkane, usaglasili ste se sami sa sobom i znate tačno šta želite i osećate! Očekuje vas povoljan period za stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom. Pred vama je dobar dan.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode i da nikako ne dopustite da vam organizam dehidrira. Takođe, važno je i da se potrudite da smanjite unos masne hrane zbog mogćih problema sa holesterolom.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam prilika da ostvarite malo veći uspeh na poslovnom putovanju u susedni grad. Pred vama je veoma pozitivan dan tokom kog ćete moći da pokažete svoje poslovne sposobnosti.

LJUBAV: Nova poznanstva vas uzbuđuju. Dopada vam se pažnja koju dobijate od strane brojnih udvarača ali još niste spremni za ozbiljnu vezu. Jednostavno uživate u flertu i mogućnosti izbora koja je pred vama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Skloni ste i prehladi ali i problemima sa glavoboljom. Potrudite se da ojačate svoj imunitet ali i da dovoljno odmarate kako biste se regenerisali.

VAGA

POSAO: Danas ćete imati dosta sreće pri svim finansijskim transakcijama. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Sve što budete pokrenuli će vam ići od ruke i pozitivan ishod je pred vama.

LJUBAV: Nema razloga da krijete svoja osećanja. Ako budete otvoreno i samopouzdano nastupili možete da računate na uspeh. Osoba koja vam se dopada deli iste emocije i želje kao vi. Očekuje vas nova veza!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Bilo bi dobro da se sa nutricionistom posavetujete oko toga koje namirnice biste trebali da unosite, a koje ne. Vreme je da regulišete životne navike u cilju poboljšanja zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da nećete imati previše poslovnih obaveza i da ćete moći da se posvetite i nekim drugim stvarima. Pred vama je veoma dobar dan tokom kog ćete obaviti dosta važnih stvari.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i lepršavi! Očekuje vas veoma zanimljiv susret sa osobom koju volite. Uživaćete u svakom trenutku! Moguće je da ćete veoma uskoro početi da pravite i neke nove planove za zajedničku budućnost!

ZDRAVLJE: Nikada se niste bolje osećali! Zdravlje vam je više nego odlično i veoma ste zadovoljni generalnim stanjem na ovom planu. Imate mnogo energije u sebi i uživate u dobrom danu koji je ispred vas.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite bilo kojom vrstom umetnosti, a pogotovo poslovima vezanim za muziku, imaćete veoma uspešan dan! Moguće je da ćete dobiti neku dodatnu inspiraciju i jako dobre ideje.

LJUBAV: Tajna komunikacija sa osobom iz susednog grada polako prerasta u nešto više. Uzbuđeni ste i ne možete da dočekate da vaša veza postane ozbiljnija. Želite da menjate dosta toga u svom životu.

ZDRAVLJE: Prijale bi vam vežbe opuštanja. Moguće je da bi vam u cilju relaksacije odgovara i lagana šetnja ili razgovor sa nekom bliskom osobom. Ugodite sebi na neki način, nakon toga ćete se bolje osećati.

JARAC

POSAO: Možete da se oslonite na saradnika rođenog u znaku Škorpije koji poštuje vaše interese. Zajedno možete da napravite značajan poslovni uspeh, i naravno da podelite zaradu. Pred vama je povoljan dan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna opuštena i prijateljski nastrojena osoba, nema potrebe da oklevate. Pokažite joj svoja osećanja bez dvoumljenja. Možete da se nadate početku nove, veoma lepe veze.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da više boravite na svežem vazduhu. Preterana pasivnost i sedenje u zatvorenom prostoru vam ne odgovara. Jutarnji džoging bi mogao da vam donese dosta pozitivnih efekata.

VODOLIJA

POSAO: Uspećete da poboljšate odnose sa nadređenima, koji vam ovaj put nude velike nagrade i unapređenje! Pred vama je prilika da ostvarite značajan pomak kada je u pitanju profesionalno polje.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom javnom mestu na kom se okuplja veliki broj ljudi. Moguće je da se radi o osobi u koja je rođena u nekom vodenom znaku. Najviše vam odgovara Riba.

ZDRAVLJE: Manja ukočenost bi mogla da vam stvara probleme. Kičma vam je generalno osetljiva i o tome biste trebali da povedete računa. Preporuka je da se posavetujete sa fizijatrom ili nekim drugim stručnjakom.

RIBE

POSAO: Očekuje vas značajna saradnja sa osobom iz inostranstva koja vam može mnogo pomoći pri ostvarenju vaših ambicija. Možete da očekujete pozitivan dan u kom ćete lako dobiti ono što zatražite.

LJUBAV: Zanimljivo poznanstvo vas vodi u nešto više od flerta ali ni sami niste sigurni da li će to ostati samo veza na jednu noć. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da sami odlučite šta želite sa tom novom osobom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Posetite neki spa centar, saunu ili salon za masažu. Vreme je da malo ugodite sebi i da nađete način da se opustite. Mišići su vam napeti, a kada je tako- ne funkcionišete baš najbolje.