Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete završiti veliki deo jednog važnog posla. Nakon toga se osećate rasterećeno. Pred vama je dan u kom ćete uspeti na neki način da budete ponosni na sebe i svoja postignuća.

LJUBAV: Nemate veće dileme po pitanju zajedničke budućnosti sa osobom koju volite. Očekuje vas lep dan. Dobro se slažete i imate komunikaciju ispunjenu ljubavlju. Lepo ste raspoloženi. Ako ste slobodni, sledi flert sa Strelcem.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za grudni koš su mogući. Naglašeno je da su vam pluća osetljiva ali i disajni putevi generalno. Kada su u pitanju ženski Ovnovi- povedite računa o svojim grudima.

BIK

POSAO: Imate mnogo energije koju želite da usmerite na posao i da obavite što više važnih stvari. Veoma ste posvećeni svojim obavezama i vaši nadređeni to cene kod vas. Uskoro će vam biti poveren neki važan zadatak.

LJUBAV: Moguće je da konačno dobijate veoma konkretnu ljubavnu ponudu od strane osobe koja vam se već neko vreme udvara. Rado ćete prihvatiti vezu sa njom jer osećate da je sada pravo vreme za to.

ZDRAVLJE: Sasvim solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme ili komplikacije. Posvetite se tome da ulepšate svoje raspoloženje i da ugodite sebi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da će vam biti poveren neki važan zadatak od strane nadređenih. Vreme je da pokažete koliko vredite i koliko ste posvećeni poslu. Uspećete da ostvarite napredak u karijeri.

LJUBAV: Očekuje vas uživanje u zagrljaju voljene osobe. Ništa ne stoji na putu vaše sreće. Možete da se prepustite iskrenim emocijama koje delite. Ako ste slobodni, moguća je komunikacija sa Vodolijom.

ZDRAVLJE: Povedite više računa u saobraćaju. Pogotovo ako ste vozač možete biti skloni nekim manjim nezgodama, pa dodatna koncentracija danas nije na odmet. Pored toga čuvajte svoje ruke i šake.

RAK

POSAO: Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke. Jedino vi sami možete dobro proceniti šta je dobro za vas. Važno je da zauzmete pravi stav u kontaktu sa vašim poslovnim okruženjem.

LJUBAV: Nepoverljivi ste prema voljenoj osobi što vam prilično otežava situaciju. Nemojte da gurate probleme pod tepih. Razgovarajte o svemu što vas muči i otvoreno iznesite sumnje koje nosite u sebi.

ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena. Moguće je da loše reagujete na vazdušni pritisak ili neke druge faktore karakteristične za ovo doba godine. Uglavnom, povoljniji vam je dan za mirovanje nego za aktivnost.

LAV

POSAO: Potrebna vam je pomoć od strane saradnika i nemojte se stideti da je zatražite. Biće vam lakše kada vam priskoči i dodatni par ruku. Važno je da održavate dobre odnose sa svojim kolegama.

LJUBAV: Očekuje vas lep dan na ljubavnom polju. Voljena osoba vam maksimalno ugađa i vi uživate u tome. Volite kada se neko kraljevski odnosi prema vama, prija vam kada imate poseban tretman.

ZDRAVLJE: Možete imati manji pad energije tokom popodnevnih časova. Nemojte da ograničavate svoje vreme za odmor- ako ne morate. Kada ste vi u pitanju dobar san je pola zdravlja.

DEVICA

POSAO: Ambiciozni ste i tačno znate šta treba da uradite da biste uspeli da ubedite saradnike da rade za vaš interes. Može se reći da umete sa ljudima i da ste jako dobri i na polju poslovnih pregovora.

LJUBAV: Ulazite u neobavezan flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Prijaju vam ljubavne igrice i promene. Još niste spremni za početak neke ozbiljne veze jer vam sada prija da najviše brinete o sebi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Moguće je da ste tokom ovog dana skloni na neki način rizičnom ili poročnom ponašanju, pa je najbolje da sebe na neki način ograničite. Nemojte se igrati sa vatrom.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla. Sada pred sobom imate sasvim dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Iako je za neke radna nedelja tek počela, vi ste već uspeli da završite dosta važnih stvari.

LJUBAV: Možete da utičete na voljenu osobu i da joj pomognete u teškoj situaciji. Ona se oslanja na vas. Pokažite joj da ćete biti pored nje bez obzira na sve nedaće kroz koje prolazi trenutno.

ZDRAVLJE: Potreban vam je neki vid relaksacije. Napeti ste iako to ne želite nikome da priznate. Možete da častite sebe odlaskom na masažu ili u neki spa centar, saunu... Ugodite sebi danas!

ŠKORPIJA

POSAO: Smatrate da ne dobijate podršku koju biste trebali da imate od strane poslovnih saradnika. Sa nekima od njih ste navodno bliski ali kada vam zatreba pomoć- nikog nema na vidiku...

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom sa trenutnim emotivnim partnerom i smatrate da zaslužujute više. Pred vama je vreme odluke. Ako rešite da nastavite dalje sami, nećete se pokajati.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali. Današnji dan vam jednostavno nije preterano povoljan i najbolje ćete se osećati ako budete odmarali i ako ništa ne budete forsirali. Stres prilično loše utiče na vas.

STRELAC

POSAO: Smišljate nove poslovne projekte i potreban vam je neko u koga imate poverenja da vam asistira. Jednostavno nekada ne možete baš sve sami jer uz drugo mišljenje imate nekako realniji pogled na sve.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih sitnica koje vam smetaju ali ništa nije od preteranog značaja. Do kraja dana biste mogli da se pomirite i da nađete kompromis. Ne očekuju vas veći problemi.

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za debelo crevo su moguće. Generalno su mogući neki problemi zbog nakupljenih toksina u organizmu- u tom slučaju je i jetra na neki način ugrožena... Posetite lekara.

JARAC

POSAO: Možete imati manju raspravu sa poslovnim partnerom ali će se na kraju sve dobro završiti. Ne biste trebali da imate neke veće brige ili važne promene kada je u pitanju posao danas.

LJUBAV: Situacija na polju ljubavi je sasvim stabilna. Nemate razloga za brigu, možete se opustiti i uživati u lepim trenucima. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vas je zaintrigirala jedna nestašna Devica.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Skloni ste alergijskim reakcijama ali i hroničnim smetnjama danas, pa je preporuka da budete veoma oprezni. Potrudite se da na pravi način brinete o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima se maksimalno morate posvetiti ako planirate da napravite uspeh. Na vama je da svoju energiju uložite u posao, a trud će vam se svakako isplatiti.

LJUBAV: Možete da očekujete pomalo dosadan dan, nema većih promena na polju ljubavi kod vas. Jednostavno imate utisak da ste sve već videli... Prija vam neko vreme da posvetite samo sebi i svojim potrebama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Potrudite se da vašem organizmu obezbedite sve što mu je potrebno. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet, odnosno odrambeni mehanizam vašeg tela.

RIBE

POSAO: Nema naznaka za veće poslovne promene ili preterano važna dešavanja, očekuje vas prilično pasivan dan. Moguće je i da ćete ranije otići sa posla i jednostavno uživati u slobodnom vremenu koje imate.

LJUBAV: Na polju ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu situaciju. Dešavaju vam se lepe stvari sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete susret sa jednom Škorpijom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su mogući ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe. Pred vama je period u kom ćete generalno imati stabilno stanje na ovom polju. Očekuje vas solidan dan.