Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Sve se odvija po planu i nema potrebe da brinete previše. Možete da očekujete veoma pozitivne poslovne okolnosti. Situacija je stabilna, okolnosti vam idu u prilog i nema razloga da se zbog bilo čega plašite.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da realizujete svoju privlačnost prema jednoj Vodoliji koja uzvraća emocije. Pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kog ćete konačno ostvariti nešto više od komunikacije i flerta.

ZDRAVLJE: Problemi sa gorušicom su mogući. Jaka želudačna kiselina vam stvara manje smetnje. Preporuka je da se posavetujete sa svojim lekarom po pitanju ishrane koja bi za vas bila odgovarajuća.

BIK

POSAO: Moguće je da niste dovoljno posvećeni poslu i da jednostavno nemate koncentracije za neke stvari. Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan ako postoji takva mogućnost, kako ne biste pravili veće greške.

LJUBAV: Osećate se usamljeno iako pored sebe imate partnera. Kao da vam on ne pruža podršku na pravi način. Moguće je da je došlo vreme za veće promene na ovom planu, iako vam treba još par dana da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Neophodan vam je kvalitetan san. Kroz odmor i spavanje se na neki način regenerišete i obnavljate svoje izvore energije. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmaranje i opuštanje.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete malo nestabilnu situaciju na polju finansija.Moguće je da razmišljate o pozajmici ili kreditu. Ako se budete odlučili na takav korak- trebaće vam vremena da ga sprovedete u delo.

LJUBAV: Ukoliko imate neku tajnu aferu, moguće su manje komplikacije sa tom osobom pa povedite računa. Moguće je i da će doći do prekida takvog vida veze. Pred vama je vreme odluke u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenom temperaturom su mogući. Vaš organizam se bori na neki način. Moguće su neke upale ili bolna stanja, problemi sa glavom... Preporuka je da se javite svom lekaru.

RAK

POSAO: Imate veoma dobru poslovnu taktiku koje se držite onda kada želite da ostvarite veliki uspeh. Moguće je da vam mnogi zavide na svemu što ste do sada uspeli da postignete. Pred vama je povoljan dan.

LJUBAV: Osvojićete osobu sa kojom flertujete, samo je potrebno da napravite prvi korak ka njoj. Nemate čega da se plašite! Ako budete pokazali da možete da preuzmete inicijativu- očekuje vas veoma dobra atmosfera.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi i konačno možete malo da odahnete i da se opustite. Uživaćete u pozitivnom danu. Budite sasvim slobodni i bez brige!

LAV

POSAO: Potrebno je da pokažete veliku dozu odgovornosti ako žeite da napredujete na ovom polju. Mouće je da ste na neki način sada na testu, odnosno da bvaši nadređeni žele da otkriju koje su vaše granice...

LJUBAV: Našli ste novu ljubav i veoma ste srećni zbog toga. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Pred vama je pozitivan dan tokom kog ćete biti veoma srećni zbog svega što imate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom, posetite svog lekara kako biste proverili dioptriju. Pored toga vam je predeo glave generalno osetljiv i podložan problemima, tegobama čak i manjim povredama.

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni trenutnom situacijom na poslovnom planu jer ima mnogo otežavajućih faktora. Ipak, ne treba da se fokusirate na negativne stvari, već da se posvetite konkretnom rešavanju problema.

LJUBAV: Dolaze vam promene na emotivnom planu i važno je da za njih budete dovoljno spremni! Moguće je da se neke stvari dešavaju neočekivano i da vam je potrebno vreme da se prilagodite.

ZDRAVLJE: Postepeno dolazite do poboljšanja na ovom polju. Ukoliko ste u prošlosti imali neke probleme, sada dolazi do sve bolje situacije. Osećate da imate više snage i nekako ste pozitivniji...

VAGA

POSAO: Ambiciozni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili veliki poslovni uspeh. Želite da dođete do osvajanja najviših pozicija a sve to možete da ostvarite uz dobru taktiku.

LJUBAV: Prilično ste nesigurni u komunikaciji sa suprotnim polom. Vreme je da ozbiljno poradite na svom samopouzdanju ako želite da budete srećni. Počnite da volite sebe i da ističete svoje kvalitete.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć tokom današnjeg dana, pa nemojte mnogo da se naprežete na bilo kom planu. Posvetite dovoljno vremena sebi i prilici za odmor i regeneraciju. Uskoro vam dolaze bolji dani.

ŠKORPIJA

POSAO: Može se reći da se postepeno vraćate u uobičajeni tok događaja u kom nema nekih drastičnih promena i odstupanja. Lako završavate svakodnevne obaveze i ne opterećujete se previše poslom danas.

LJUBAV: Zajedno sa partnerom ćete iskusiti brojna dešavanja i na taj način dodatno ojačati vašu vezu. Možete da očekujete zanimljiv dan tokom kojeg ćete imati neku zajedničku avanturu. Povoljan je period za putovanja.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak redovno jer su kod vas na tom planu moguća neka manja odstupanja i oscilacije danas. Ako uzimate neke lekove za pritisak, uverite se da sve radite onako kako je lekar rekao.

STRELAC

POSAO: Današnji dan je veoma povoljan za sklapanje poslovnih ugovora! Ono što danas budete potpisali biće vam važno na duže staze. Možete da očekujete generalno plodonosnu situaciju na polju posla.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Nema potrebe da se dvoumite u vezi nje! Imate njenu punu ljubav i pažnju. Vaša veza bi mogla da napreduje i da bude stabilna u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama. Moguće je da vam je imunitet oslabljen i da ste jednostavno podložni zdravstvenim problemima. Potrudite se da pazite na sebe i svoje telo.

JARAC

POSAO: Funkcionišete pod prevelikim pritiskom u poslovnom okruženju i samo je pitanje trenutka kada ćete poželeti promenu. Ako budete rešili da nađete novo radno mestu- veoma brzo ćete imati priliku za to!

LJUBAV: Ukoliko ne budete imali dovoljno hrabrosti da priđete osobi koja vam se dopada, možete propustiti dobri šansu. Zato je važno da kažete sebi da vi to možete! Niko nije neosvojiv a vi imate mnogo kvaliteta!

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Generalno se potrudite da ojačate svoj imunitet, da li kroz prehranu ili farmaceutske suplemente... Samo dajte vašem organizmu ono što mu je potrebno za bolje funkcionisanje.

VODOLIJA

POSAO: Morate se pomiriti sa okolnostima u kojima ste trenutno jer ne postoji mnogo toga što biste mogli da promenite. Za sada je tako ali to ne znači da će zauvek ostati sve isto. Samo budite dovoljno taktični.

LJUBAV: Moguće je da vam se uskoro bliži kraj jedne emotivne veze i da ste toga sve više svesni. Ipak, niste tužni kao što ste mislili da ćete biti jer se na neki način radujete svojoj slobodi koju ste neko vreme priželjkivali.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je prilično osetljiv. Moguće je da je vreme za redovnu lekarsku kontrolu. Pored toga, povedite računa i kada je u pitanju krvotok jer su i sa te strane moguće neke tegobe.

RIBE

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne upuštajte se u rizike. Držite se sigurnih poslovnih tokova i proverenih ljudi u koje imate dovoljno poverenja.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja će vam dugo ostati urezana u sećanje. Pred vama je dan koji može da donese lepa i prijatna dešavanja na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom su mogući. Ukoliko imate ovu hroničnu tegobu- posavetujte se sa svojim lekarom oko terapije koja bi mogla da vam pomogne. Pred vama je period u kom je moguće malo poboljšanje.