Zoran Marjanović
Dejan Briza
zoran marjanović

dejan briza

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

To za „Alo!” tvrdi Jelenina poznanica i otkriva da je Zoran naprasno počeo da izbegava kontakt sa ljudima koji su bili njegovi i Jelenini prijatelji. 

- Jelena je bila veoma bliska sa devojkom koja je brinula o njenom stajlingu. Sa njom je sarađivala od početka karijere i vremenom su se sprijateljile i počele jedna drugoj da se poveravaju. Zoran je znao da njih dve otvoreno razgovaraju o svemu kada su same. On je uglavnom svuda išao sa Jelenom, ali je prosto bilo nemoguće da joj kontroliše svaki pokret. Jelena je išla kod prijateljice uoči svakog nastupa ili gostovanja na TV-u da joj osmisli frizuru i predloži joj koji nakit da izabere, i to vreme su koristile da nasamo pričaju o svemu. To je Jeleni bio izduvni ventil i prijalo joj je da ima srodnu dušu, kojoj može da se poveri i izjada kada je između Zorna i nje nešto škripalo - kaže Jelenina poznanica, koja je insistirala na anonimnosti.

Prema njenim rečima, posle Jeleninog ubistva Zoran je naprasno počeo da izbegava svaki kontakt sa njom.

- Zazirao je od nje, jer je svestan da između nje i Jelene nije bilo tajni! Pretpostavljam da se plašio susreta sa njom i da je strahovao da će mu skresati u lice sve što zna! To je jedino moguće objašnjenje za njegovo čudno ponašanje. Ne znam da li će Jelenina prijateljica svedočiti u istrazi, ali ako je pozovu, Marjanovići se neće dobro provesti! Ako iko zna da li je njihov brak pucao i da li je Jelena htela da napusti Zorana, to je ona - tvrdi naša sagovornica.
Jelene nipošto nije mogla da bude odgovorna za krizu u braku, jer je porodica, kako kaže, za nju bila svetinja.

Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

- Muškarci nikada nisu bili nepristojni prema Jeleni. Bila je ozbiljna i odmerena, zbog čega su je muškarci poštovali, bez obzira na to da li peva u kafani ili u nekom prestižnom klubu. Nikad joj nisu dobacivali, niti su joj prilazili sa nepristojnim ponudama. Često je pevala u „Kafani na vodi” i sećam se da je uvek bila lepa i skockana. Za nju su svi govorili da je „devojka na mestu” i kulturno su se ophodili prema njoj - kaže Jelenina poznanica i dodaje da je prošla trnovit put do uspeha. 

- Pre smrti je sve krenulo nabolje. Nikada lepše nije izgledala. Radovala se novim poslovnim poduhvatima. Ništa nije ukazivalo na krizu u braku, niti na razvod. Pitanje je kako je uspevala tako dobro da funkcioniše ako su ona i Zoran zaista imali nesuglasice? To će pre ili kasnije svakako isplivati na videlo - kaže na kraju razgovora Jelenina poznanica.

Pevala sa Jami pre smrti

Jelenini prijatelji kažu da je pevačica neposredno pre smrti bila posebno poletna i euforična. - Pre njene smrti u Zoranov studio je dolazilo mnogo ljudi. Posao im je baš krenuo i Jelena je zbog toga bila euforična. Jami je snimila dve fenomenalne numere, jednu baladu i jednu brzu pesmu. Jelena joj je pevala prateće vokale. Bila je oduševljena i govorila je da će obe pesme biti veliki hitovi. Sa Nadom Topčagić je snimila duet, kao i svoju novu pesmu. Sve je to bilo u završnoj fazi kada je Jelena ubijena - kaže Jelenin prijatelj.

 

Komentari (17)

Strogo poverljivo

29.11.2017 06:14

Jami i fenomenalne pesme??! Ovo je zaista vest! Sem šoferskih poskocica i stajlinga odgovarajucih tim pesmama,verujem da niko ni jednu njenu pesmu ne zna.N.Topcagic slican ali staromodniji tip,karijera joj davno prosla.I da li se iko druzi sa zeninom frizerkom?? Verujem da svaki muskarac izbegava te izvore prica:"slatka moja,jesi čula...bla bla truć"

POZNANSTVO

29.11.2017 06:29

Treba ispitati ljubavnice Zokicu i Radicu.

RADOJKA

29.11.2017 09:16

@POZNANSTVO - DZABA MINUSI OBE TREBA DA IDU NA POLIGRAF.

ADA

29.11.2017 06:58

Cini se da ovom ludilu nema kraja.Uporno se namece konstatacija da Marjanovici imaju mocne veze pa su zahvaljujuci njima do sada uspevali da negiraju svoju krivicu i ucesce u zlocinu.Mislim da dokaza za to nema ali se manipulise cinjenicama, "dokazima" i "vaznim" svedocima da bi se ova saga produzila u nedogled samo iz interesa pojedinih za koje je ovaj slucaj zlatna koka.

nada

29.11.2017 07:08

Pa neka svi vec jednom progovore - cega se boje ?????????? I Nada Topcagic bi imala mnogo toga da kaze - sto cuti ??????? Dali se svi boje majke Zorice i "njenih moci" ?????? Dotakli smo dno !!!!!!!!!!!!

juka

29.11.2017 07:09

svekrva zorica gl.igrac zlocina

kuma Verka

29.11.2017 13:24

@juka - Glavni cistac tragova

Тртрћко

29.11.2017 07:43

Због неспособности истражитеља Зорам је утамничен без разлога?То што је првоосумњичени је нормала пошто је увек после убиства супруге супруг први на тапету!Али то није разлог да већ робија?Да је Зоран на слободи истражиоци би сматрани за добре професионалце ЈЕР СЕ ЗНА ДА ЈЕ СВАКО СЛОБОДАН ДОК СЕ НЕ ИЗНЕСУ СВИ ДОКАЗИ. Професионалци знају добро који је јерес осудити невиног!На кабловском крими каналу је била реприза емисије неправилно осуђене особе.Судионици нису показали никакво кајање?

Pa

29.11.2017 13:02

@Тртрћко - Pobogu , svuda u svetu je praksa da osumnjiceni bude u istraznom zatvoru ne samo u Srbiji ..

Staratelj Alimpije Gregor Sizeren Mike

29.11.2017 16:00

@Тртрћко - Тртрћко,ti ili si placen od Marjanovica ili si neko od njih.Npr.Staratelj Alimpije Gregor Sizeren Mike.Mada sudeci po "Судионици" sve upucuje na jednu bosanku.

Vrbov klin u 100 primeraka

29.11.2017 08:31

Treba ispitati i da li je zbog "žene sa kozom",izbegavao i kozje mleko.Frizerku na poligraf!!! Jeca je bila prateci glas Jami?? Ozbiljan posao.

Andja

29.11.2017 18:52

@Vrbov klin u 100 primeraka - Treba ispitati zbog cega je " idealizovao " sliku svog braka kad i nije bilo tako idealno kao sto je u svim intervjuima navodio .. ali je zato bukvalno posle sahrane poceo da trazi zamenu ..

Milan

29.11.2017 10:19

Da je nevin on bi se skroz posvetio i družio sa njenim prijateljima i prijateljicama da kompezuje njen nestanak i tugu i da nastavi njen život i njeno prisustvo u njegovom životu kroz njih. Pakao ubicama po sledovanju ide i u paklu je već itekako i biće mu sve gore i crnje.

cccc

29.11.2017 14:41

Pustite predhodnu poruku. Čuj bila porodica svetinja.Njoj laka zemlja nije tako zaslužila da umre ali nemoj te da pravite od pokojne sveca.Znamo ono o mrtvima sve najlepše. Ali i ona je nekome rasturila svetinju-porodicu-brak

zeljko bokser

29.11.2017 20:39

zoran je ubica . to i deca znaju. a ovi marjanovici sto lazu policiju i celu srbiju.ja mislim da jelena nije prva zrtva marjanovica. ja mislim da su ubili jos nekoga.zoran je hteo da ubije i cerku.

zeljko bokser

30.11.2017 02:59

alo hvala vam za moj komentar .ja zelim da se nadje ubica i otera na robiju.pa sad svi moze da ubijaju jel se ne ide na robiju.dali je zoran imao seksualne odnose sa jeleninom majkom.ima tu puno stvari sto su radili marjanovici.policija treba da pronadje.

Тртрћко

30.11.2017 18:24

@zeljko bokser - Да сам ја у редакцији АЛО онај ко одлучује који ће се коментар појавити не бих ни у лудилу објавио и то ДВА КОМЕНТАРА некаквог ,,зељка боксера,,!Оба коментара ја стављам за НАГОРЕ ОВЕ ГОДИНЕ.Ужас шта читамо!