Živi život uličara i pijanca... Keni Sansom
Profimedia
Živi život uličara i pijanca... Keni Sansom

Profimedia

Živi život uličara i pijanca... Keni Sansom, Foto: Profimedia

Keni Sansom (54) bivši engleski fudbaler, potonuo je pod teretom dvaju poroka kojima nikako ne uspeva da odoli: kocke i alkohola.

U ispovesti za londonski "San", Sansom je priznao da je "olupina od čoveka".

- Beskućnik sam desetak dana. Zašto? Zato jer nemam novca. I ne samo to: pijanac sam i kockar, a zdravlje mi je narušeno. Živim na ulici i spavam po klupama u parkovima. Nije neki život - rekao je bivši fudbaler dodavši:

- Nepopravljivi sam pijanac. Popijem koliko god mogu sebi da priuštim. Jednostavno sam propalica. Iz Arsenala non stop pokušavaju da mi pomognu. Samom sam sebi najveći neprijatelj.

Sansom je Arsenalova fudbalska legedna, igrao je na poziciji levog beka. Za englesku reprezentaciju sakupio je 86 utakmica, što je drugi najveći broj nastupa za "Gordi Albion" u istoriji kad su bekovi u pitanju. Povukao se 1994. godine.

"San" navodi da Sansom u ovom trenutku poseduje samo mobilni telefon na bonove, putničku karticu i novčanicu od 20 funti, te da u rezervi ima majicu i kratke pantalone. Dnevno i dalje ispija sedam buteljki crnog vina.

U Arsenalu su ga poslednji put zaposlili kao vodiča turističkih turneja "Emirejtsom".

Živeo je u poslednje vreme kod sestre Meri, kojoj je po ko zna koji put slomio srce jednostavno nestavši iz kuće. Bilo je to pre oko mesec dana.

Komentari (4)

Teodora

30.11.2016 22:43

Srbine, brate. Pola Srbije tako živi! Stavi vučićevu sliku u novčanik i dođi da budeš počasni građanin Beograda na vodi.

Hope

03.12.2016 20:27

@Teodora - Jel moze na na nekoj vesti bez komentara o Vucica. Ajde vise svoje frustracije lecite negde druge, smarate vise sa tim da je Vucic kriv za sve.

Jocaaa

01.12.2016 00:06

I slusa ceo dan mitra mirica-sta ce mi krivci ,krivac je u meni... A barem zna gde.je kvar a to je vec pola posla

Boze pameti

01.12.2016 06:04

Identicna prica kao nas proslavljeni fudbaler Curcic.