Prevara
Profimedia.rs
Prevara

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Tačno je da nema tog muškarca koji se pijan neće slikati sa lepom devojkom u noćnom provodu. Ne razmišljajući gde bi ta slika sve mogla završiti i do koga stići. Tačno je i da, kao po nepisanom pravilu, te slike uglavnom stignu baš tamo gde treba. Recimo, do devojke mladića koji se noć pre malo opustio u nepoznatom ženskom društvu.

Mnogi sajtovi objavljuju fotografije iz noćnog provoda, a često se desi da na njima završe i švaleri sa svojim ljubavnicama. Tek tada nastaje panika!

Nakon što se na svim portalima i društvenim mrežama objave fotografije iz prethodne noći, oćajni muškarci zovu i mole za brisanje slika. Najviše poziva stiže baš oko Dana zaljubljenih, a potom se taj trend nastavlja. I do 8. marta, ali i kasnije, naravno.

Muškarci koji na slikama grle devojke, trudeći se pritom da im se baš na toj ruci kojom grle vide skupoceni sat i telefon, sa neizbežnom tetovažom krsta i tompusom u ustima (pretpostavljamo i ključevima bahato skupih automobila u džepu) - uglavnom nas ti isti alfa mužjaci sutradan zovu i mole da skinemo fotke

Pa, što grliš ako ne smeš?

Zanimljivo je i da su na tim fotografijama uglavnom identične devojke, kao po kalupu skrojene: iscrtane obrve, naduvane usne, veštačke trepavice (i mnogo toga još)... ali, to je već druga tema. Ovde govorimo o fenomenu muškarca koji je "danju fin, a noću Čarli Šin".

Muškarci, ako ste već u provodu sa društvom i devojka vam ne pravi problem što izlazite bez nje, zar stvarno možete toliko da se napijete i da ne razmišljate o posledicama svojih postupaka?

Šta radite u zagrljaju sa drugim devojkama i pritom pozirate fotografu koji obilazi kafanu i slika sve?

Šta će ruka oko struka, ako posle sledi muka?

Kad već varate svoje lepše polovine, uradite to malo skrivenije. Pritom, ne kažemo to da bismo vas zaštitili, već vaše devojke. Dovoljno je što ih varate, ne morate još i javno da ih blamirate.

Komentari (8)

Ono

11.03.2018 19:32

Ne sme niko po zakonu neovlašćeno da vas slika

Ovo

11.03.2018 21:38

@Ono - Jasno je od kojih si. Nadam se da ce te riba videti na slikama.

Ahahaha

12.03.2018 08:14

@Ono - U Srbiji na javnom mestu prema zakonu takvo ogranicenje ne postoji osim za maloletna lica

Nemanja

11.03.2018 21:55

Meni samo nije jasno zasto uopste neko zeli da bude sa drugom zenskom osobom, a u vezi je. Biraj druze, ili veza ili nista. U vezi nema mesta prevari.

Peki

11.03.2018 22:52

@Nemanja - Samo ti budi veran a drugima ne popuj.

Ccc

12.03.2018 08:12

@Nemanja - @Peki - kad bi bilo vise njih kao sto je Nemanja a manje takvih kao sto si ti

Maja

11.03.2018 23:12

Nerviraju me ta slikanja u nocnom provodu.Sta koga briga sta neko radi..da li vara ili ne.Svako ima pravo na svoju privatnost.

MALI PERICA

12.03.2018 00:22

E eto jos jednog razloga zasto su 80 iz raja izasle. . mada ne kapiram taj strah i od koga i zbog koga. . meni zena nista ne bi rekla. a ja sam njoj odavno rekao-ma izadji bar donesi 100e. .