Penis
Profimedia.rs
Penis

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

- Dobili smo taj poziv, negde ujutru, oko devet sati. Muškarac je zvao i rekao da je jako povređen oko prepona. Niko nije mogao da očekuje da ćemo na licu mesta zateći to što smo zatekli, a prizor negovog penisa je bio baš bolan! - istakao je bivši zdravstveni radnik za Telegraf, koji zbog privatnosti nije želeo da otkrije podatke o pacijentu.

Kako kaže, ekipa je odmah pojurila na teren ne bi li sanirala povrede nesrećnom pacijentu. Pozvonili su na vrata.

- Otvara ih muškarac, ko od majke rođen, znači skroz go, ogrnut samo bademantilom, ali razdrljen. Stoji. Gleda nas. I izvija se unazad pomalo, pokazujući na penis. A penis crven ko rak! - priča on.

Nesrećni muškarac nije želeo mnogo da detaljiše, samo je rekao da se ispekao po penisu. Isprva, niko nije znao kako je došlo do toga.

- Ispekao sam se, pomozite mi. Ne mogu da se obučem, sve me boli. Smetaju mi i gaće i sve! - rekao je on.

Iako ga je bila sramota da priča kako je došlo do incidenta, požalio se kako mu je u gostima bila jedna devojka, te je hteo da joj isprži jaja za doručak.

- Ako me razumete, slučajno sam rukom dodirnuo do vrelog tiganja, ulje se prosulo po meni i na kraju umesto da njoj ispržim jaja, ja sam to uradio sebi... Ali bukvalno - žalio se nesrećni momak.

Da li je devojka uzela za zlo ovu povredu, nejasno je, budući da je medicinski radnici nisu zatekli u stanu ili se tako dobro sakrila da je ne vide.

Ovaj bizarni događaj desio se prošlog leta.

Tagovi

Komentari (6)

Zokimoki

19.11.2017 17:24

Rekli smo jaha a ne virslu... Hahahahaha

Сале

19.11.2017 18:44

Болесник.Дал је могуће да има оваквих ретарда?

nista neobicno

20.11.2017 13:39

@Сале - koliko puta ja prospem vrelu kafu srecom kuvam na ringli do zida inace bi bilo sve po meni

kopaonik 18

19.11.2017 20:32

Vezi ga na vrh,kanapom,podvuci ga ispod zadnjice i preko ledja i zavezi za vrat.I tada se us''''ri.na njega jer ti za drugo nista i nije.

VladimirR

20.11.2017 09:32

Trebalo je na masti da prži bilo bi ukusnije.

dzentlmen

20.11.2017 18:31

Uz jaja isprzio covek i kobaju devojci za dorucak.