Siniša Mali
V. Lalić
Siniša Mali

V. Lalić

Siniša Mali, Foto: V. Lalić

Mali je izjavio da je izgradnja metroa strateški projekat za srpsku prestonicu, te da „nikada nismo bili bliži” tome. „Alo!” se tim povodom raspitao koliko je taj projekat ostvariv i koliko je Beograd, realno, blizu metroa. Naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti, prvi put u novijoj istoriji dao je konkretan odgovor na pitanje koje već decenijama interesuje stanovnike glavnog grada Srbije.

- Gradonačelnik je apsolutno u pravu. Beograd nikada nije bio bliži metrou, niti će biti u budućnosti, bližoj ili daljoj. Beograd je toliko blizu metrou da ga od istog dele svega desetine metara. Toliko je, naime, potrebno kopati nadole, a kada se dođe do željene dubine, samo treba da se nastavi po horizontali, u smerovima koje nadležni budu smatrali prioritetnim. Dakle, naša prestonica zaista nikada nije bila bliža ovom tipu javnog prevoza. Još samo da nađemo nekoga ko će to uraditi za pare koje ovaj grad i država mogu da izdvoje. A to je u ovom trenutku dalje od metroa - otkriva izvor „Alo!”.

Stiže knjiga „Najmudrije misli Tomislava Nikolića”

Izdavačka kuća „Andrićev venac 1” uskoro će izdati knjigu „Najveće misli Tomislava Nikolića”, ekskluzivno saznaje „Alo!”!

Knjiga će biti štampana u tvrdom povezu na 846 strana, a njeno štampanje sponzorisala je Fondacija Supruge Predsednika, otkriva naš list.

U ovom antologijskom izdanju nalaziće se najmudrije misli predsednika Srbije, koje je stručni tim filtrirao iz brojnih izjava Tomislava Nikolića koje je on dan tokom svog prvog mandata na mestu prvog čoveka naše zemlje.

- Knjiga je za one koji znaju da čitaju između redova, pa čak i onda kada u njoj nije napisan nijedan red. U pitanju je zbirka mudrih misli našeg predsednika, koje je izjavio od 2012. godine, kada je pobedio na predsedničkim izborima, zaključno sa 1. septembrom ove godine. Verujemo da će knjiga biti apsolutni hit - otkriva naš izvor.

Priština u šoku zbog Đurićeve izjave!

Prištinski zvaničnici šokirani su izjavom direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, koji je rekao da ne veruje u njihove iskrene namere!

Đurić je u intervjuu za TV „Most” iz Zvečana rekao da će za njega jedini pravi dokaz da je Priština pristupila ispunjenju obaveza iz Briselskog sporazuma biti onog trenutka kada Upravljačkom timu za formiranje Zajednice srpskih opština bude omogućena izrada Statuta. Prištinski zvaničnici na to su reagovali sa nevericom, izjavivši da su zatečeni Đurićevom izjavom.

- Nije nam jasno šta nije jasno gospodinu Đuriću?! Šta on, zapravo, želi? Pa mi smo tokom pregovora u Briselu veoma jasno dali do znanja koje su naše iskrene namere - da nema Srba na Kosovu, da Srbija prizna kosovsku nezavisnost, da ne postoje srpske institucije ovde, da nema ni srpskih tablica, firmi, ovoga, onoga... Zaista smo zatečeni Đurićevom izjavom i smatramo je još jednom u dugom nizu provokacija zvaničnog Beograda - navodi se u saopštenju prištinskih vlasti.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

ANA

18.09.2016 18:48

svakjo iole normalan trebalo bi da zna da MI NISMO ZA TAKO SLOZENE STVARI. Kod nas je voda i u podzemnom prolazu kao u bazenu.