Miljan Damjanović
Alo! Vladimir Marković
Ljubiša Preletačević Beli

Facebook

Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Facebook

Kako ističu, predstava za decu održana je u subotu u 11 časova na gradskom trgu, a događaj je kasnio 45 minuta jer je “izašao kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda i počeo politički govor”.

Osim toga, oni navode i da su deci na kraju podeljene lizalice na kojima je bio broj dva – redni liste "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" na izborima u Beogradu.

- Deca Mladenovca su dobila pozivnicu da na gradskom trgu učestvuju u programu osmšiljenom samo za njih. Za subotu u 11 sati, najavljeni su Paja Patak, Miki Maus, zabava, baloni, slatka iznenađenja. Događaj je kasnio 45 minuta, a zatim je na binu, namenjenu dečijoj predstavi, izašao kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda i započeo politički govor, koji je prekinut glasnim negodovanjem obmanutih roditelja, te je predstava mogla da počne. Da bi se deca osećala manje zloupotrebljeno, podeljene su im lizalice sa brojem dva, rednim brojem pomenute stranke na predstojećim izborima - navodi se na profilu pokreta “Samo jako” na Fejsbuku.

Miljan Damjanović, kandidat SRS za gradonačelnika Beograda, sa druge strane, za „Alo!“ poručujue da nema nameru da odgovara na besmislice koje Beli iznosi.

Miljan Damjanović

Alo! Vladimir Marković

Miljan Damjanović, Foto: Alo! Vladimir Marković

 - Ima raznih budala na političkoj sceni Srbije koji svakodnevnim napadima na SRS sebi žele da povećaju rejting. Za razliku od njega koji ima samo jedan par vunenih čarapa, SRS ima ozbiljan program koji svakodnevno prezentuje građanima Beograda tako da nemam vremena da odgovaram na raznorazne besmislice - kazao je Damjanović. 

Komentari (1)

Сараџогла

15.02.2018 09:17

Да је било памети код килавих ,,демократа,, после доласка на власти данас би газда СРС увелико окајавао злочиначка дела уперена против сопственог српског народа у једном од затвора.Од великог мрзитеља Милошевића и Марковићке постао им је слуга у злочиначкој политици која је допринела да Србију бомбардују бројне државе.Вајни доктор ,,на фашизам,, је у Хагу био брука и срамота српскога рода а да свет није знао да Шешељ није држављанин Србије.