Princ Filip, princeza Danica i princ Stefan
Promo
Princ Filip, princeza Danica i princ Stefan

Promo

Princ Filip, princeza Danica i princ Stefan, Foto: Promo

Rođenje princa Stefana objavljeno je i u stranim medijima, a pojedine reakcije Engleza su krajnje neumesne.

Povodom napisa u britanskim medijima, oglasio se i Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar.

Povodom zluradih komentara, saopštio je sledeće.

- Moram da priznam da me ne čude ovakvi komentari s obzirom na to da prosečan strani čitalac često ne razlikuje Srbiju i Sibir, a o nekom dubljem poznavanju istorije ovde nažalost nema ni govora. Ako pogledate i neke druge članke na tom sajtu, komentari su mahom negativni i jednostavno – zlobni. U današnje vreme mnogi svoje frustracije prazne na internetu, ali to je već tema za sociološku studiju. Smatram da svako ima pravo da slobodno komentariše i iskaže svoje mišljenje, sve dok to nije uvredljivo - poručio je Aleksandar Karađorđević.

Princ Aleksandar Karađorđević

Marko Đoković, Alo!

Princ Aleksandar Karađorđević, Foto: Marko Đoković, Alo!

Podsetimo, britanski "Dejli mejl" je objavio članak o rođenju srpskog princa Stefana. Čitaoci su imali mnogo zluradih komentara, a među onima koji su se izdvojili, bili su - "Krune su im stvarne kao i njihova kraljevina. Ovo je parodija", "Ona izgleda kao žena Frankenštajna"- napisao je jedan od čitalaca.

 

Komentari (1)

Ja

07.03.2018 16:26

Tako lepi, obrazovani i pametni znaju da razlikuju krunu dinastije od krune koja se u crkvi nosi pri venčanju. A kad razmislim princ je neverovatno lep čovek, nalik majci ili baki.