Nije htela da čeka: Ana Bekuta
Dejan Briza
Nije počela na vreme: Suzana Perić

Dejan Briza

Nije počela na vreme: Suzana Perić, Foto: Dejan Briza

- Reviju sam napustila iz razloga što nisam mogla da čekam početak, na pozivnici je stajalo jasno naznačeno vreme kada počinje, došla sam ranije kako bih na vreme ušla u salu i zauzela mesto, ali onda me je sačekala informacija da će defile modela kasniti. Nisam želela da čekam, pa sam tako ostavila prijatelje sa kojima sam došla i zaputila se kući - kaže Ana.

Nije htela da čeka: Ana Bekuta

Dejan Briza

Nije htela da čeka: Ana Bekuta, Foto: Dejan Briza

- Iskrena da budem, imala sam tokom cele nedelje nastupe i snimanja, pa sam još navukla neki virus i nisam mogla da čekam da počne revija i da tamo budem još dva sata. Smatram da satnica kod ovakvih događaja, a pogovoto istaknutih kreatora, treba da se pošutje kako bi na taj način bili ispoštovani svi koji su došli. Znate, takve stvari se ne dešavaju na nedeljama mode u Njujorku ili Milanu, ako hoćemo da pratimo svetske trendove, moramo da idemo ukorak sa njima, a ne unazad - otvoreno priča Ana za „Alo”.

Komentari (5)

ana

09.11.2016 09:32

Ucini nam uslugu i nemoj se nigde pojavljivati da se odmorimo malo!

momazver

09.11.2016 09:50

Ajde ne foliraj se.Pritisle godine baba..pritisle...dupe 'oće, al srce klokoće...mora da se spava..dobro, da ne boli glava...ujutro..

Xxx

09.11.2016 09:54

Cuj,Zena spominje Milano i New York,modne revije sa ovim revijama. Pa zato si i pozvana Sto ove revije nisu kao u milanu i New York-u. Klasican primjer kad Baba prolupa i umisli da je neko i nesta!!

gavrilovic

09.11.2016 10:14

Bravo Ana !Svaka guska danas uobrazava da je zvezda i da moze da se ponasa nevaspitano.Dolazak u veliki grad ne znaci kulturu,naprotiv...

XXL

09.11.2016 13:03

Pametno naravno i jedina ispravna odluka kada se ne poštuju zvanice i gosti revije.