Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker
profimedia
Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker

profimedia

Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker, Foto: profimedia

Po svemu sudeći, razlog za takvu odluku nisu nešto slabiji rezultati najboljeg srpskog tenisera, nije došlo ni do zasićenja u saradnji, već iza svega stoje privatni planovi čuvenog Nemca!

Brojke

6 titula na grend slemovima osvojio je Nole sa Borisom.

25 trofeja osvojio je Đoković tokom saradnje sa Bekerom.

14 titula na mastersima 1000 ima Đoković u saradnji sa Nemcem.

122 uzastopne nedelje Đoković je bio najbolji na svetu.

 

Naime, njegova supruga Lili Beker je na premijeri dokumentarnog filma o Juseinu Boltu u Londonu otkrila engleskim medijima da ona i Boris već dugo pokušavaju da dobiju drugo dete.

- Sada smo napravili pauzu, ali već u 2017. očekijem da ću ponovo biti trudna - rekla je Lili, bivši model i glumica.

Lili (40) i Boris (49) imaju sina Amadeusa (8), a dugo žele da prošire porodicu. Ipak, maja ove godine, Lili je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problema, odnosno o bolesti koja se naziva endometriosis (rast tkiva u materici). Borisova supruga je otkrila da ukoliko ne budu uspela da zatrudni na prirodan način, zajedno sa Bekerom će se obratiti specijalistima za veštačku oplodnju.

Ukoliko se ovakvi planovi slavnog para ostvare, realno je očekivati i da Boris Beker bude fokusiran na zdravstveno stanje supruge i njeno održavanje nesumnjivo komplikovane trudnoće. Zbog toga je i za očekivati da ne bude na silnim putovanjima, koja su obaveza za svakog trenera tenisera iz samog svetskog vrha.

Amadeus

profimedia

Amadeus, Foto: profimedia

Beker je postao deo stručnog štaba Novaka Đokovića decembra 2013. U tom trenutku, Novak je bio drugi najbolji teniser sveta, a tokom prve sezone pratio je Noleta na Australijan openu, turnirima u Dubaiju, Majamiju, Monte Karlu, Rimu, Rolan Garosu, Vimbldonu, Sinsinatiju, US Openu, Šangaju, Parizu i Londonu. Tokom saradnje sa Borisom, Novak je osvojio šest grend slem turnira i postao je najbolji na svetu.

Za sada ni Đoković ni Beker nisu zvanično ni potvrdili ni demantovali priče da u 2017. godini neće više sarađivati. Novak će pripreme za novu sezonu početi u drugoj polovini decembra, a prva stanica biće mu turnir u Dohi. Baš u tom periodu, između odmora koje najbolji srpski teniser provodi u daleko od očiju javnosti, prvo u Beogradu, a potom i na nekoj egzotičnoj destinaciji, trebalo bi da saznamo i odgovor na pitanje da li Beker ostaje u timu ili ne. Za sada, deluje da se rastanak približio.

Lili Beker, Aleksandra i Barbara

Alo!

Lili Beker, Aleksandra i Barbara, Foto: Alo!

 

Borisove veze, brakovi i deca

- Boris se 1993. godine oženio glumicom i dizjanerkom Barbarom Feltus.

- Par je dobio sina Nou Gabrijela 18. januara 1994.

- Boris i Barbara dobili su drugo dete, Elijasa Baltjasera, 4. septembra 1999.

- Beker je zatražio od Barbare razvod decembra 2000. godine.

- Barbara je posle razvoda dobila 14,4 miliona dolara i starateljstvo nad Noom i Elijasom.

- Nemac je februara 2001. priznao ćerku Anu, rođenu 22. marta 2000, koju je dobio u vanbračnoj vezi sa Ruskinjom Angelom Ermakovom.

- Boris je tokom 2008. kratko bio veren sa Aleksandrom Mejer Volden, ćerkom Aksela, njegovog menadžera iz igračkih dana.

- Par se rastao u novembru 2008.

- Beker je sadašnju suprugu Lili upoznao na snimanju TV emisije kanala ZDF februra 2009. godine.

- Par je stao na ludi kamen 12. juna 2009. u Sent Moricu.

- Amadeus Benedikt Edlu Luis Beker rođen je 12. juna 2009. u Londonu.

Save

Komentari (9)

Kaka

30.11.2016 12:55

Obican izgovor ,svako bezi od nekog kad odlepi

V.Vera

30.11.2016 14:17

@Kaka - Da! Dobar izgovor para vredi, ovo je smešno, jednostano Beker ne želi više saradnju sa ("ovim") Djokovićem, neka stisne tri čiste (častan je čovek, rekla bih) i to kaže.

ŠTA

30.11.2016 18:55

@Kaka - je GLUMICE, ukakala si se?

kizobat

30.11.2016 13:06

Boga mi ovaj Beker bas zeznut igrac.Njegova zena nosila dete 4 meseca ,od upoznavanja u februaru 2009 do juna iste2009 god. Znaci njegov 1 mesec vredi za 2 obicna. Nole bezi glavom bez obzira jer ako ostane za 2 god ces biti stariji od Federera. 3 godne ste zajedno, odnosno Borisovih 6. Vec imas ne tvojih29-30vec 32-33 i jos 2 odnosno 4 pa ti si stariji od Federera imaces 36-37 . Da li bre neko pregleda ova piskaranja pre stampanja. ZENA RODILA U 4 MESECU.!!!

aj mislim

30.11.2016 15:06

@kizobat - ne lupetaj covece,kizo,bate,brate,

GLUMICA

30.11.2016 15:12

Ne znam oliko je Beker bitan ali je na kulturan nacin resio da ode od ,,katastrofe,, koja sledi. Jako mi je zao Novaka sto ne vidi da mu Jelen -zena namece stil zivota ,,deca cveca,,-hari -krisna...budizam,sekte,gurue....Tuga do neba !!! Ako mozgu roditelji da ga izvuku iz ovih kandzi bilo bi dobro ako ne zavrsic kao Tom Kruz,.......skinuce gace sa njega !!!!

KADA

30.11.2016 18:53

@GLUMICA - bi tebe mogli roditelji da izvuku iz sveta mržnje i pakosti, život bi ti bio lepši. Pitam ove administratore, da li postoje pravila komentarisanja? Da li je zaista dozvoljeno vredjati, nazivati nekoga pripadnikom sekte (ozbiljna optužba), šizofrenikom, štrokom... , ili se pod komentarima GLUMICA, krije baš neki administrator vašeg lista? Danima ovde piše toliko gadosti o ženi, koju nikada nije videla, sem u medijima i nikada i neće, a vi to tako "ladno" objavljujete.

Lenka

30.11.2016 22:18

@GLUMICA - Glumica je u pravu a vi ako vam se ne svidja nemojte citati alO,PA JELENU SVI VIDE ,POGLEDAJTE NA STA LICI U NOVEMBRU MESECU DRZI PREDAVANJA BOSA,NEMA VISE OD 39 KILA SKORO KAO ANDJELINA KOJA UMIRE ,PA LJUDI NISU CORAVI ,JELENA BI TREBALA DA IZADJE IZ SPOTLIGHTA STO BI ENGLEZI REKLI I DA SE POD HITNO POVUCE U ILEGALUI DA SE LECI

U čemu je problem?

30.11.2016 20:15

Koji su to napadi na GLUMICU? Nismo ćoravi svi baš, i sve zavisi od Jelene. Ona neće šutnuti Pepea, a oturili su sve na Marka. Neka se leči u nekoj med. ustanovi, samo ne znam šta mu fali, novac, mladost, lepota? Sve ima, ali i ludu snaju pa objavili ne objavili! Neka spašavaju dete koje ne zna šta je društvo vršnjaka, šta je prava torta, šta je ovo i ono za šta deca znaju. Da vidimo sad čija majka crnu vunu prede!