Suprug pretučene u šoku:  Pero Marić
RAS
Suprug pretučene u šoku:  Pero Marić
Suprug pretučene u šoku: Pero Marić, Foto: RAS

U subotu, negde oko 20 časova, u radnju su ušla dvojica muškaraca. Jedan je držao vrata, dok ju je drugi tukao. Ona je plakala i molila ih da uzmu 20.000 dinara koje je imala u kasi. Međutim, napadač ju je krvnički udarao i ništa nije govorio. Drugi je samo gledao. Žena mi je rekla da su imali rukavice i fantomke. Mučili su je sedam, osam minuta i otišli bez reči - priča za „Alo!“ Nadin suprug Pero Marić, koji ne može da veruje šta ih je zadesilo. Nesrećna žena smeštena je u bolnicu u Čačku na hirurškom odeljenju i nalazi se van životne opasnosti. Portparolka bolnice Biljana Kočović rekla je da je Nada Marić zadobila teške telesne povrede, ima prelom skočnog zgloba i ugnječenja na glavi i trenutno je na hirurškom odeljenju.

Kako „Alo!“ saznaje, povređena nije mogla da opiše batinaša jer reč nije progovorio dok ju je tukao, a bio je i maskiran. Inspektorima je ispričala da je kumila i molila da je ne biju i da uzmu novac, ali su se oni pravili ludi. Nakon napada, pobegli su pešice u nepoznatom pravcu, dok je Nada Marić ostala da leži isprebijana i u krvi. Sva krvava i u bolovima, uspela je da se domogne telefona i pozove koleginicu.

- Ona je izjavila da je pri ulasku u radnju zatekla stravičan prizor. Isprebijanu koleginicu s polomljenom nogom, a napadač je morao da prođe pored brojnih kovčega da bi došao do tezge, gde se nalazila. Nadu Marić su na nosilima izneli iz prodavnice i prevezli u bolnicu u Čačak, gde je zadržana na lečenju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Ovaj slučaj juče je potresao sve meštane Gornjeg Milanovca. Kažu da se Nada nikome nije zamerila i da je uvek bila tu kada je nekome bila potrebna pomoć.

- Ovo je malo mesto i svi se znamo. Ne bih da pričam o motivima, ali svakako se ne radi o razbojništvu jer da su hteli novac, uzeli bi ga - kratko je prokomentarisao jedan građanin. 

Zla sudbina porodičnog biznisa

Pero Marić je u žižu javnosti došao prošle godine, kada je u njegovom privatnom domu u selu Vranići, nedaleko od Čačka, od trovanja salmonelom umrlo pet osoba. - Naravno da i dalje radimo jer nismo odgovorni za smrt. Neko je spolja doneo hranu od koje su ljudi umrli. Zbog svega što mi se događa sazvaću konferenciju za medije - rekao je Pero Marić. Unače, u vlasništvu porodice Marić nalazi se još i cvećara, a Pero je nedavno kupio i avion za potrebe firme. Pre četiri godine bio je i žrtva prevaranata i tada je oštećen za 350 sanduka.

Komentari (1)

zuza

09.02.2016 00:21

Eto da je Toma Diploma radio svoj posao do ovog nebi doslo