Beba
Profimedia.rs
beba stopala

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Nezvanično, Marković, koji je bio u civilu, začuo je iz trave dečji palač u Ustaničkoj ulici u blizini broja 230, kod okretnice autobusa.

On je odmah reagovao i zašao u gustiš da proveri o čemu se radi. Samo što je napravio nekoliko koraka, u travi je ugledao malenu devojčicu umotanu u duksericu. O svom otkriću odmah je obavestio nadležne.

Nakon što su bebu pregledali lekari Hitne pomoći i konstatovali da nema vidljive povrede, ona je prevezena u bolnicu u Tiršovoj.

O pronalaženju bebe obavešten je i centar za socijalni rad. Prema nezvanicnim saznanjima, radi se o devojćici staroj oko 16 meseci. Policija traga za njenim roditeljima. 

Komentari (7)

Bravo ZLATKO

24.05.2017 15:14

TREBA TE NAGRADITI! SPASIO SI ŽIVOT NEVIN! DA NIJE BILO TEBE POJELI BI PSI DETE! TI SI SAVESTAN I SVAKA TI ČAST!

Sanja

24.05.2017 15:41

@Bravo ZLATKO - Svako bi normalan uzeo dete i odneo ga gde treba, tj. u neku nadleznu instituciju. Kad su ovakve stvari postale za "svaka čast" to nam jasno stavlja do znanja kakav smo narod postali generalno

mm

24.05.2017 16:55

@Bravo ZLATKO - Pojeli bi psi dete??!Dete je prezivelo potez najcrnjih zveri-ljudi,i to njoj najrodjenijih,pa sigurno ne bi zavrsila kao pseci obrok!Psi imaju vise srca i saosecanja nego vecina ljudi!

Srbistan

25.05.2017 10:27

@Bravo ZLATKO - Psi nikada ne bi pojeli dete, zasto tako pricate? Koliko puta je dokazano da su psi zastitili i sacuvali decu. Kako se svaka prilika koristi da se pljuje po psima umesto da se postavi pitanje gde su tzv.roditelji?:

Sanja sanja

24.05.2017 17:23

Koliko država ima savest? Šta radi Nikolic i crkva? Dete napušteno? A zašto? Srečni ljudi i svi dobro žive? Da li znaš da je situacija dramatična u svim sverama društva? Ovaj policajac je zaista savestan i ako nije bio na zadatku savesno je postupio. Zato čoveka nagraditi i odati mu priznanje! Još jednom bravo Zlatko!

nada

25.05.2017 10:24

Ne pravite decu ako niste sposobni da ga odgajite jer su ona neduzna bica ! Pronaci roditelje i najstroije kazniti maksimalnom kaznom zatvora !!!!!!!!!!!!! Kada dete poraste pokazati mu monstrume koji su ga tako bacili - UZAS !!!!!!!!!!

Maja

25.05.2017 13:41

E Boze Boze,koliko bracnih parova vapi za detetom,a jednostavno ne ide.Ovako neke budale dobiju takvo blago i onda ga bace.Naci roditelje i u zatvor DOŽIVOTNO! !! Pi gadovi,gde ce vam dusa!