Maja Nikolić i Bebi Dol
Printscreen
Maja Nikolić i Bebi Dol
Tamara je sprečila da dođe do tuče, Foto: Printscreen

Nakon što su salvom uvreda častile jedna drugu, iziritirana Bebi je skočila na koleginicu otpozadi i počupala je za kike iz sve snage.
Sve je počelo sa izlaganjem Dragane Šarić u kojem je rekla da su svi učesnici rijalitija ličnosti za sebe, te da kao svaki normalan čovek i oni imaju po dve glave, ruke i nogu. Taj lapsus je jedva dočekala Nikolićeva.

- Tebi se priviđaju dve glave kod ljudi, laješ na mesec i pričaš sa životinjama. To je posledica alkohola i droge koje godinama konzumiraš.

Maja: Moja majka peva s Ejmi i pije kafu s Čerčilom

U žestokoj svađi Bebi Dol i Maje, ni jedna ni druga nisu birale reči, pa je Dragana rekla da je jadna majka koja je rodila ćerku poput Nikolićeve.

- Tebe tvoja majka nije ni upoznala, a moja je pevačica. Ona drži koncerte na onom svetu i peva sa Ejmi Vajnhaus, Tomom Zdravkovićem i Silvanom Armenulić, dok sa Titom i Jovankom Broz svakodnevno pije kafu. Ona se u raju druži i sa Čerčilom i Lenjinom, ali to sada nije bitno - potpuno hladnokrvno izgovorila je Maja i objasnila kako njena pokojna majka provodi vreme u zagrobnom životu.

Pošto ti je od svega toga mozak oštećen, udala si se u 60. godini života jer ti se očigledno učinilo da i tvoj muž ima dve glave. Preozbiljno si shvatila ulogu sluge, svi ti se smeju kako Lepog Miću pitaš čak i kada treba da ideš u WC. Zato predlažem gazdi da ti naredi da klečiš na kukuruzu, i ti ćeš to uraditi - ironično i uz osmeh je poručila Nikolićeva.

- Najbolje bi bilo ti da klečiš, pošto si to usavršila zbog pušenja znaš ti već čega, i to najbolje radiš u životu, zato se mani pevanja. I vodi računa šta pričaš, jer je radoznalost ubila mačku - revoltirano je skočila Šarićeva, što je podgrejalo strasti i kod Maje.

- Tražim da budeš izbačena jer mi pretiš da ćeš me ubiti što sam radoznala, a bolje bi ti bilo da ćutiš jer ja nisam kao ti bila 30. mesto na „Evroviziji“. Raspadaš se tu i najveća ti je briga da li je magarcu dosadno - u svom maniru je siktala Nikolićeva nakon čega je Bebi došla do nje i počupala je za pletenice. Iznenađena reakcijom koleginice, Maja je krenula da se obračuna sa Bebi, ali je Tamara uspela da ih razdvoji.

 

Komentari (4)

Sofija

29.11.2015 10:05

Bebi, legendo. Tako se to radio.

XXL

29.11.2015 10:48

Bebi Dol nije trebala da tako reaguje jer je ipak školovana i inteligentna osoba dok je Maja duš... ovaj nije duša od žene.

goran

29.11.2015 11:22

Nije pocupala , lijepo se vidi na snimku, cemu taj naslov?!!

XXX

29.11.2015 16:09

Kakva glupost od naslova! Bebi je gospodja, ona to nikad ne bi uradila, ne bi se jedna dama spustala na nivo sljama kao sto je Maja Nikolic. Svaka joj cast kako reaguje na opaske zlobnih i malicioznih ljudi. Bravo Bebi. Podrska za Bebi, Lepu, Staniju, Milosa, Medenicu... Do finala! Maja, Vendi, Mica, Tamara sljam belosvetski....