Miša i Bora sa članovima benda i organizatorima
Privatna arhiva
Miša i Bora sa članovima benda i organizatorima

Privatna arhiva

Miša i Bora sa članovima benda i organizatorima, Foto: Privatna arhiva

Naime, basista ovog benda Miša Aleksić se doslovce zapalio na sceni, a hitrom rekacijom njegovih drugara iz benda i ostalih ljudi sprečena je tragedija.

- Sa hladnoćom nismo uspeli da se izborimo, bilo nam je veom hladno, ali smo se borili da spasemo našeg basistu Mišu. On je prišao suviše blizu grejalici, pa su mu se zapalile pantalone, zbog čega je bukvalno goreo na bini. Skočili smo svi iz benda, kao i tehničari i domaćini, pa smo ga nekako ugasili. Bacali smo peškire i ostale stvari koje smo prvo dohvatili. Nije bilo nimalo naivno, ali hvala bogu, sve se dobro završilo. On je sada dobro, nema opekotine. Tražićemo beneficirani radni staž - priča srpski roker i dodaje da to nije jedina neprijatnost koja im se dogodila tokom praznika.

- Publika u Kruševcu je bila odlična. Dva dana pre toga svirali smo u Kaluđerici, gde je bila jeziva zima. Bilo nam je mnogo hladno, posebno zbog toga što je duvala košava. Ceo bend kašljuca, razboleli smo se, ali ćemo se, nadam se, oporaviti do Srpske nove godine jer sviramo u Čačku. Za reprizu smo svirali na Zlatiboru, tamo je bio ozbiljan nastup 5.000-6.000 ljudi. Inače, i tamo se dogodila nezgoda jednom članu benda. Tolika je bila zima na Zlatiboru, da je klavijaturisti Nikoli pukao prst, bukvalno. Prokrvario mu je kod nokta. Eto šta sve mi proživljavamo. Nije posao muzičara lak - konstatuje Bora.

Komentari (3)

brat ljubo duhovnik

04.01.2017 20:05

matori misa vise nije nizasta,mozda bora dunuo u njega a poznato da alkohol gori

mica

04.01.2017 20:49

@brat ljubo duhovnik - U tom slucaju goreli bi obojica...:D

EKI

05.01.2017 06:02

Krajnje vreme dase povuku a ne da balave vise bolje da ostanu u leim uspomena.