„Ništa mi ne fali u zatvoru“: Branka Milić
privatna arhiva
„Ništa mi ne fali u zatvoru“: Branka Milić

privatna arhiva

„Ništa mi ne fali u zatvoru“: Branka Milić, Foto: privatna arhiva

Kaže i da se dobro oseća, kao i da je ponosna na sebe. Ovo za “Alo!“ priča njena ćerka Jelena, koja je u četvrtak posetila svoju majku u zatvoru u Podgorici. “Mojku majku volim najviše na svetu, ja ću biti sa njom do kraja, šta god da se desi. Ona je dobro, mnogo mi je laknulo kada sam je videla, jer sam zaista brinula i razmišljala.

Nisam htela puno s njom da pričam šta se desilo, za šta se tereti, ali rekla mi je da je dobro, da je ponosna na sebe i na mene kako se držim. Očigledno je da je sve ovo prljava nameštaljka u kojoj ona nikako nije trebalo da se nađe. Njoj tamo ništa ne fali i ne žali se”, kaže Jelena i zahvaljuje se srpskoj ambasadi na korektnom postupanju.

Inače, o tome koliko je baka Branka “opasna”, o čemu smo već pisali, najbolje govori njen Fejsbuk profil, gde se može videti sa kokardom na glavi i u društvu osoba iznad 60 godina čiji je, po svoj prilici, najveći zločin to što su okrenuli na ražnju neko prase na okupljanjima na Ravnoj Gori i ostalim četničkim izletištima. 

Komentari (10)

Krcun

22.10.2016 08:16

Nije ona četnik, ona je četnikuša. Gibaničarka.

zora vukasinovic

22.10.2016 10:00

@Krcun - mora da okaje grehe mozda se u mladosti pucala sa Titovim pionirima.Nije mozda vec jeste sigurno sto i sama bjese pionirka.

Griffin

22.10.2016 11:32

@Krcun - Za razliku od tebe "Krcune",prosecan Cetnik gibanicu nije video svo vreme rata...Bili zauzeti borbom sa partizanima,ustasama,Nemcima,balistima..Ali kad ste Vi komunisti marili za istinu? I jos nesto,vi ste svojevrstan fenomen.Znate da pisete,ali ne i da citate,da znate,procitali bi stosta. Btw Cetnici ne postoje od '57 i smrti Vlade Sipcica. Tako da niko od njih ne moze biti niti Cetnik,niti "Cetnikusa". Mene sramota sto odgovaram uopste,ali moram...

milos

22.10.2016 08:37

Jao bruke i sramote ..obrukase cio rod crnogorski ..daleko bilo ..babe .dede .deca i bolesni general koji je samo navucen jer im je trebalo neko zvucno i opasno ime A zaboravili da je bolestan..e sad neka tuze drzavu lepo...svi zajedno ..

Dušan-Duka

22.10.2016 10:15

Svaka čast Đukanoviću kako vuče za nos i zavitlava sve redom već 30 g.Vrlo lako manipuliše sa narodom u CG.Mada,ovce su za šišanje...

Crni Đorđe

22.10.2016 10:28

E ako je ova baka, htela.da hapsi Mila, onda do ...ca.

Jo

22.10.2016 10:29

Vidi se na slici da je neko nevinasce...

pravi cetnik

22.10.2016 11:33

Baka je pravi srpski patriota. Takvi nam trebaju u sve vecem broju , a onda niko nam nista ne moze

gsp buljko

22.10.2016 12:06

U mesto da setas unuke ti sa subarom na glavi glumis ludilo , selo gori a baba se ceska !!

don kihot

22.10.2016 19:49

Oće baba Mila da zavrne, pa ga traži usred Gore Crne! Al je Milo prava junačina i predstavnik roda Montenegrina! Milo nosi češalj i ogledalce, oko sebe drži specijalce. Nosi češalj, ali mu je džaba, Milo nosi, a češlja se baba!!! Baba viče: "Đe si Milo, đe si moje zlato, tebe volim, ali mrzim NATO!" Junak Milo junački se krije, jer se plaši-baba će da bije! Zatvoriše "četnikušu" babu, da zaštite "junaka" barabu. Sad je Milo nosilac mandata, dok je baba usred kazamata!