Lesor
PROFIMEDIA
Lesor

PROFIMEDIA

Matijas Lesor, Foto: PROFIMEDIA

Ništa u Zvezdinoj igri nije funkcionisalo a pravi otpor izabranici Dušana Alimpijevića domaćinu su pružili, kao i reprezentativci Srbije večeras, samo u prvoj četvrtini.

Treća deonica ispostavila se kao kobna pošto je Zvezda u njoj postigla samo devet poena.

U timu crveno-belih Matijas Lesor postigao je 19 poena a Tejlor Ročesti 11.

Najefikasniji igrač Bamberga, verovatno i MVP meča bio je Dorel Rajt sa 29 poena, dok je srpski internacionalac Dejan Musli briljirao sa 17 poena.

Sledeći meč koji Zvezda igra u Evroligi je protiv Unikahe i to 2. marta u Beogradu.

Bamberg

EPA/Timm Schamberger

Bamberg, Foto: EPA/Timm Schamberger

Kraj utakmice. Poraz Crvene zvezde od Bamberga. Hvala vam što ste pratili prenos utakmice na portalu Alo!

35' Pokušava i Omić da razmrda ostale ali čini se da su se svi posle trojke Nikosa Zizisa pomirili u crveno-beloj četi s porazom.

33' U prva tri minuta gledali smo duel Ročesti - Rajt pošto su se jedino oni upisivali u strelce (za dva i tri) i borili "do kraja" na parketu. Ostali su statisti.

Poslednja četvrtina.

Kraj treće četvrtine. Alen Omić pogodio je dva od četiri bacanja, potom je Luka Stajger ubacio trojku kojom je Zvezdi poručio da pred sobom ima 10 minuta nemoguće misije. Na kraju, Dorel Rajt je novom trojkom uz faul odveo Bamberg na +24.

27' Potpuni raspad Zvezde čiji igrači u ovim trenucima kao da su prvi put izašli na parket. Riki Hikman i Dorel Rajt prave seriju 8-0.

23' Ročesti i Lesor preuzeli su ulogu vođa od Lazića, ali na njihove poene domaćin ima spremne odgovore.

Tejlor Ročesti i Dušan Alimpijević

Marko Metlaš

Tejlor Ročesti i Dušan Alimpijević, Foto: Marko Metlaš

Treća četvrtina.

Kraj druge četvrtine. Potpuni pad u igri Zvezde. Stranci su naročito podbacili. Bamberg je, realno, mogao da ima daleko veću prednost od 46:36.

15' Ročesti i Feldin se ne vide. Lesor pokušava da ublaži 36:30. Bamberg počinje da "beži".

12' Dorel Rajt i Musli potpuno su "protresli" svoje saigrače i sa nekoliko vezanih poena doneli su prvo vođstvo Bambergu. Zvezda polako posustaje.

Druga četvrtina.

Kraj prve četvrtine. Zvezda ima dva poena prednosti. Moglo je da bude i nerešeno ali se Dejan Musli nije snašao pod košem Beograđana.

Dejan Musli

EPA/Timm Schamberger

Dejan Musli, Foto: EPA/Timm Schamberger

8' Pokušava Bamberg da preokrene ali Bijelica i Lazić pre svih gledaju da održe vođstvo, pa makar ono bilo i pola koša (17:18).

4' Dobar početak Zvezde. Mudra igra u napadu, bez srljanja. Odlično igra Lazić, uz njega i Lesor. Zvezda konstantno ima prednost.

Počela je utakmica.

Crveno-beli večeras imaju priliku da iskoriste lošu formu Nemaca i to što su šokantno otpustili trenera Andreu Trinkijerija posle četiri vezana poraza.

Zvezda nije izgubila šansu za TOP 8 ali da bi ponovo ušla u igru večeras ne samo što mora da trijumfuje u Nemačkoj već Makabi i Baskonija moraju da završe svoje duele porazima.

Komentari (1)

Saša

23.02.2018 23:04

A gde je onaj novi Bodiroga? Koji to beše?