Maja Nikolić
Alo!/Masanori Jošida
Maja Nikolić

Alo!/Masanori Jošida

Maja Nikolić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Na snimku koji postoji na svim portalima vidi se da pevačici „Balkanike“ u jednom trenutku pada mikrofon, ona nastavlja da otvara usta, a i dalje se čuje njen glas. To je dokaz da su jedino oni pevali na plejbek. Svi znaju da pričam istinu. Pevanje na unapred nasnimljenim melodijama je protiv svakog pravila ovog takmičenja, a gospoda iz „Balkanike“ imala su nasnimljene vokale. Teška im je bila pesma za izvedbu pa su se poslužili prevarom. To njihovo nije ni pola pesme, niti je hit - rekla je Nikolićeva za „Alo!“

Frontmenu grupe „Balkanika“ nije jasna uporna želja pevačice da ospori pobedu koju je sa grupom odneo na „Beoviziji“.

Sanja Ilić i Balkanika

Alo!/Masanori Jošida

Sanja Ilić i Balkanika, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Osećam se loše kad moram da komentarišem negativne stvari i laži kojima se služi Maja Nikolić. Evo, upravo sam dostavio televiziji snimak na kom se vidi da ne postoji prostor da se priča o plejbeku, unapred snimljenim vokalima i prevari organizacije. Kakve su to gluposti? Uvek se tešim stavom da ko gubi ima prava da se ljuti, ali njeno iznošenje neosnovanih tvrdnji zaista više nema nikakvog smisla. To su neki niski udarci koji idu njoj na obraz, meni ne. Pobeda na takmičenju za mene je nešto lepo i sad treba da prljam svoj uspeh, pravdajući se nekom ko se služi napadanjem mene, mog sina, grupe „Balkanika“ i čitave organizacije. Pre cele ove priče poštovala nas je i tražila načine za saradnju sa nama. Odjednom dolazi do njenog neuspeha na takmičenju i onda o nama sve najgore. Pa, je l' to u redu? Maja mora da vežba prihvatanje neuspeha i da sledećeg puta bude bolja - kaže Sanja Ilić za „Alo!“.

Komentari (6)

Srbija do Lisabona

23.02.2018 08:23

Maja reče u jednoj anketi kako ne poštuje državne praznike, prema tome nema šta da traži ni na nacionalnom takmičenju.

Pera Bandera

23.02.2018 12:26

@Srbija do Lisabona - I ti odvali glupost do Lisabona i nazad! Iako i Maja slično lupeta, ipak moraš priznati da je Balkanikina pesma bez veze i da će u Lisabonu biti "Džaba ste krečili!"

mima

23.02.2018 08:23

a ti kao nisi...aj ne provaljuj se vise...krestala kao da je neko davi na sceni...

Deda

23.02.2018 09:11

Pošto nije bio izbor dekoltea, zato nije ni pobedila.

dexxx

23.02.2018 10:42

bilo kako bilo...pesma je uzasna.videcemo plasman...

AlexM

27.02.2018 17:14

U Lisabonu neće smeti ništa na plejbek. Zna Danica da peva. Ako je neko pevao na plejbek to je Maja !?.