Jelena Milošević balerina
alo.rs
Jelena Milošević i Kristijan Golubović
Jelena Milošević i Kristijan Golubović posle incidenta, Foto: Promo

- Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smem da ispričam šta se tačno dogodilo - rekla je Balerina na saslušanju.

Ona je, navodno, saslušana na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se proveri sumnja da joj je teške telesne povrede naneo Golubović tokom učešća u „Farmi“.

- Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji će biti saslušani i učesnici „Farme“ koji su svedoci incidenta jer u kupatilu nije bilo kamera. Navodno, pojedini su čuli udarac, pa će svakako kao svedoci morati da iznesu svoja saznanja - kaže izvor iz istrage.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Komentari (8)

Predator

05.11.2015 10:13

Robijasu je mesto u zatvoru.

Cacanin

05.11.2015 11:42

@Predator - ..samim tim, da ne sme da kaze sta se desilo, ona tereti Krisa i upucuje nadlezne u kom smeru istraga treba da ide (kako ga krstio, doktor za rokenrol, verovatno zbog dobrog poznavanja Srpskog jezika i vokabulara)..inace, jasno i lepo se vidi da Jeju Krinic, namerno udara ( pokret, njegovog lakta)..

NadinaBlok24

05.11.2015 12:33

@Predator - Sve bezposlicari misle da su advokati lol a nemaju za rucak, sve vas treba u rudnik bezposlicari na netu!!!!!!

Dragan,Niš

05.11.2015 11:43

Pa to je svima odmah bilo jasno,samo se produkcija pravi nevešta,a i Apelacioni sud šatro sudi po zakonu!!

sofi

05.11.2015 12:44

Ne znam sta bih komentarisala, sem da mi je Balerinke jako zao! Bez nje, Farma vise nije interesantna. Samo da se nije vezala za Kris... bilo bi OK. Ona je meni bila pozitivno blesava, vrlo interesantna, za moj ukus, najlepsa od devojaka na Farmi. Ja cenim prirodnu lepotu, ali prica sa Kr... joj nije trebala!!! Zelim joj brz oporavak... Mentalni prvenstveno. Ne znam gde se ova generacija pogubila, pa uzimaju razna g...na! Steta

vesna

05.11.2015 13:54

prilijepila se kristijanu uz guzicu, nije ga ostavila na miru 24 h, toliko koliko se boji.violeta ko ti vjeruje

Dragan,Nis

05.11.2015 17:46

Licemerstvo da ti nije bilo Kristijana Kinga niko nebi znao za tebe bokserko sa polomljenim nosom.

Slobodan, NS

06.11.2015 00:58

Ljudi zar ne vidite da je devojka patološki slučaj opsesije, ona nije za policiju i razgovore već za psihijatriju. Koliko god to zvučalo mnogima smešno ovaj tip ličnosti je u stanju da digne ruku na sebe samo da bi skrenuo/zadobio pažnju osobe koju fiksira. Ovo je životni primer "fatalne privlačnosti" i iskreno nebih voleo da budem u Kristijanovoj koži, ova će ga proganjati i posle ovoga... tu ne pomaže ni sudska zabrana prilaska, to treba samo lečiti.