Bezbednjaci
profimedia
Bezbednjaci

profimedia

Bezbednjaci, Foto: profimedia

Ona je preksinoć policiji prijavila svoje komšije, tvrdeći da se u susednom stanu okupljaju sumnjivi likovi i da joj hakuju kompjuter. Patrola koja je izašla na lice mesta po njenoj prijavi ostala je zatečena kada su im vrata spornog stana otvorili bezbednjaci koji štite jednog visokog funkcionera!

Ova Beograđanka pozvala je preksinoć oko ponoći stanicu policije u Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava. Patrola je odmah upućena na lice mesta i najpre su zakucali na njena vrata. Mislili su da će to biti jedna od rutinskih intervencija i da ženu verovatno uznemiravaju mlade komšije koje u stanu prave žurku. Međutim, kada su razgovarali s njom, ona im je iznela pomalo čudne optužbe.

Starica

Shutterstock

Starica, Foto: Shutterstock

- Tada je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom - navodi sagovornik “Alo!“ i dodaje da je patrola, po protokolu, zakucala i na vrata komšija. Međutim, tamo ih je čekalo novo iznenađenje.

- Vrata im je otvorio pripadnik specijalnih jedinica. Ispalo je da su “sumnjivci” bezbednjaci koji tu borave jer obezbeđuju jednu štićenu ličnost, odnosno jednog visokog političkog funkcionera - dodaje naš sagovornik.

- Njene optužbe da se u stanu okupljaju sumnjivi likovi se i mogu razumeti, pre svega zbog prirode posla kojim se ovi bezbednjaci bave. Međutim, hakovanje komšija i “teranje” da kleče svakako su neuobičajene optužbe. Nakon što su razgovarali s “komšijama”, policajci su se vratili do ove žene i saopštili joj da nisu nadležni za njene probleme - dodaje sagovornik “Alo!”.

Komentari (7)

milan

19.02.2016 07:46

Eto gde idu nase penzije.wucen

Momo

19.02.2016 11:38

@milan - Ko joj kriv sto stanuje blizu Cede.

Deniro

19.02.2016 11:43

@milan - Tako je, Milane i zato ponovo za SNS i PUPS...

Vasa

19.02.2016 13:47

Glasati za bilo koga samo ne za likove koji 25 godina haraju i unistavaju i rotiraju to se tice i pozicije i opozicije oni jedni druge stite

zlata

19.02.2016 14:44

Videli od Gasica,pa presli na starije,haha!Malo smeha nije na odmet!Pozdrav!

ZOMBI

19.02.2016 16:11

@zlata - ILI SI BUDALA ILI NAMERNO OBMANJUJES CITAOCE...PRICA SA BABOM JE SLUTIM IZMISLJENA DA SE RAJA POSPRDNE MALO...ALI- PSIHOTRONSKO ORUZJE NIJE IZMISLJENO JUCE I ZNA SE DA SE NALAZI INSTALIRANO PO DZAMIJAMA, KATEDRALAMA NA PRIMER...DA ODMAH RASCISTIMO- NI SRBI NISU IMUNI NA OVAKVO ORUZJE JER DA JESU NE BI DOZVOLILI DA ZOMBIRANI ZIVOTARE KAO PONIZENO ROBLJE U RODJENOJ ZEMLJI

Nepredno

19.02.2016 21:34

A jos i Pups, zivela Srbija. Vucicu, znas li gde udaras