trudnica
Profimedia
Trudnica Trudnoća
Osim unuke, zatrudnela i baba, Foto: Shutterstock

Baka Stana više nije mogla da gleda kako joj se unuka i njen suprug muče tri godine da dobiju potomstvo, pa je odlučila da im pomogne, i to tako što je došla do recepta za afrodizijak koji utiče na povećanje plodnosti kod muškarca. Međutim, posle upotrebe afrodizijaka, koji se sprema od kestena i raznih travki, gotovo u isto vreme zatrudnele su i baka Stana i njena unuka.

- Dosadilo mi je da posmatram da mi se unuka toliko muči pokušavajući da zatrudni. Išla je i na veštačku oplodnju i dala mnogo para za to. Zato sam se raspitala za taj recep pravljenja afrodizijaka za lečenje jalovih i "bezdetki" - rekla je Stana ne želeći da priča više o svom slučaju.

Međutim, ona je napravila afrodizijak od sobinskog koštana (kestena) i dok je to davala unuki da daje svom mužu, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona je probala nekoliko puta, navodno, da ne bi preterala u dozi sastojaka koje propisuje receptura.

To ih je, kako priznaje, više puta "zašašavilo" pa su noću "gubili razum". Ubrzo je baka, kako kaže, dobila čudne simptome i odlučila je da ode kod ginekologa.

- Ne žalim se što sam to probala jer nam je posle toliko godina stvarno bilo lepo - priznaje baka Stana, koja je prvo od unuke saznala da je ostala u drugom stanju.

Njena kaša je, kaže, učinila da unuka danas čeka bebu. Međutim kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, lekar je predložio da prekine trudnoću, jer je opasna po njene godine, što je baka i uradila.

U međuvremenu je i deda Sveta saznao da mu je žena "radila o glavi" ali joj je sve oprostio kada je shvatio da je zdravlje njegove Stane dovedeno u pitanje.

U Vranju, nakon ovog događaja, vlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi da otkrije recept.

Komentari (3)

Milos

05.11.2015 10:19

U Vranje nema laganja zene ostaju trudne i bez je*anje :-)

hahahaha

05.11.2015 11:08

@Milos - hahahahahahaha....majstore!!

драган.поповац.ниш

05.11.2015 14:39

Баба Стано дај рецепт да обрадујем једну фину даму. она се бори да се оствари као мајка. Не иде. Боље овако природно на класичан начин. Знаш да си отац. Сигурно.