Ava Karabatić
Facebook/Kraljica.Ava
Ava Karabatić
Ava Karabatić veruje da je trudna, Foto: Facebook/Kraljica.Ava

Ava je napisala hitnu molbu, u kojoj je obavestila produkciju da joj mesečni ciklus kasni 20 dana i da joj je neophodan pregled lekara.

- Molim vas, lice mi je užasno. Hitno mi treba kozmetičar. Ciklus mi kasni 20 dana, molim vas da me produkcija vodi kod ginekologa da mi se urade hormoni i test za utvrđivanje trudnoće - napisala je Ava u pismu.

Analize su već zakazane, tako da će starleti preko krvi biti urađeni svi potrebni nalazi.

Po vili se pronela priča da je Karabatićeva bila instimna s Markom Perovićem, što je on i potvrdio. S druge strane, Ava, koja se naknadno priključila ovom rijalitiju, po ulasku u vilu je izjavila da nema dečka.

Međutim, njen otac tvrdi drugačije.

- Ja znam da je Ava nedelju dana pred ulazak u "Parove" imala dečka, tako da je verovatno imala seks sa njim. Njen bivši dečko se nedavno razveo pa je možda i sa njim imala odnos - kaže starletin otac i dodaje da nije mnogo upućen u "to".

- Ne bih znao da li je imala odnose sa nekim ukućanima. Kako god, ona je pametna i zna šta radi. Iako mi je još rano da postanem deda, bio bih srećan. Ne postoji veća radost od toga, taman da me beba vrati u vreme kad je Ava bila mala. Ako je ona zaista u drugom stanju, siguran sam da će zadržati dete. Nema šanse da abortira. Verujem da ona zna ko je otac. Pa čak i da je taj neko ne oženi, ona će sama brinuti o njemu. Želim samo da poručim žerki da se drži i da bude jaka. Neka ne dozvoli da je iko dira i vređa i neka pazi na lice - rekao je otac starlete Ivica Karabatić.

Komentari (2)

Мирослав, Краг.

07.11.2015 09:17

Чудо Божије, трудна а незна...вероватно незна ни са ким,,, јооооооој, која дропља, али све за мало славе и рекламе у медијима.

gogi

07.11.2015 11:04

Verujem da ona zna ko je otac. Pa čak i da je taj neko ne oženi, Ovo je neka luda porodica