Milan Đuričić
Marko Đoković
Milan Đuričić

Marko Đoković

Optueni na suenju za ubistvo Arkana, Foto: Marko Đoković

Nakon jučerašnje vesti o ubistvu Đuričića, a potom informacije da ono ipak nije zvanično potvrđeno, danas su beogradski mediji javili da je njegova likvidacija u Južnoafričkoj Republici ipak tačna, te da je to javljeno njegovoj porodici u Beogradu, koja trenutno prima saučešća.

Podsetimo, juče se nakon informacije o ubistvu Đuričića pojavila informacija da se ipak radi o drugoj osobi, državljaninu Belgije, "koji mnogo podseća na Đuričića".

Međutim, Đuričićevoj porodici je danas saopšteno da je on ipak ubijen, te se trenutno u njegovoj rodnoj kući okupljaju ljudi da izjave saučešće, javlajju beogradski mediji.

Osim Đuričića, za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare osuđen je na 35 godina zatvora, kao izvršilac, Dobrosav Gavrić, koji se i dalje nalazi u Južnoj Africi, u kućnom pritvoru u kojem je od decembra 2011. godine, ali vlasti te zemlje još nisu odlučile da ga izruč Srbiji.

Komentari (3)

bokin

26.04.2018 22:06

Tuga?pocivaj u miru pamti cemo te po dobru a tvojoj porodici iskreno saucesce

Mira

27.04.2018 07:13

Nije tacno da njegova porodica zivi u Beogradu, nego u Loznici.

NENA CH.

27.04.2018 09:32

Nicija nije gorela do zore, tako kako se zasluzi tako se vraca. Za sve roditelje je najteze kad izgube svoje dete. A ovo je kriminalni obracun.