Mihajlo Ražnatović
Privatna arhiva
Mihajlo Ražnatović

Privatna arhiva

Mihajlo Ražnatović, Foto: Privatna arhiva

Mihajlo je bio u vezi s makedonskom pop zvezdom Karolinom Gočevom, koja je jedno vreme bila veoma popularna na našim prostorima.

Veza Karoline i Mihajla nije potrajala, a on je u medijima nedavno progovorio o romansi s maledonskom zvezdom.

 

- To je romantična priča i ja sam takav. Padobranstvo je, po meni, najbolji sport, jer uključuje u sebe sve. Potrebna je hrabrost, veština, a istovremeno proradi adrenalin i čovek ima osećanje bezgranične slobode. Osim u padobranstvu, takvu energiju pronalazim jedino u hokeju na ledu. Što se Karoline tiče, ona voli tu moju sportsko-romantičnu stranu - rekao je svojevremeno Mihajlo, dok Karolina laže da su oni imali kratku aferu.

- Jednostavno, Mihajlo i ja smo mladi, putevi su nam se razišli, i za mene i za njega biće vremena za ljubav - rekla je Gočeva.

Komentari (3)

zora vukasinovic

14.04.2017 15:20

divna vijest na veliki petak.crnogorac i makedonka naci ce svoju srecu opet zahvaljujuci svetoj petki.zasto njoj pa to je bre slava djeja ramadanovskog.zna se dzej.p.s.ako ne u ovom zivotu na nebeskom carstvu sigurno.

Sonja

14.04.2017 19:48

Jaoooo kako je ružan ŽUĆA! Bljaaak, fuuuuj!

Kolporter

14.04.2017 21:09

Ala ste svi povezani ko creva. Pa ima li neko ili neka da nije bio-la u našoj Španskoj seriji. Svi se poznaju i svako sa svakim bio u vezi nekada. Divne biografije.