Gazda u Lisabonu: Ljubomir Fejsa
profimedia
Gazda u Lisabonu: Ljubomir Fejsa

profimedia

Gazda u Lisabonu: Ljubomir Fejsa, Foto: profimedia

- Čemu da se nadamo na gostovanju u Kišinjevu?

- U četvrtak igramo sa Moldavijom, a već u nedelju nas čeka duel sa Austrijom na „Marakani”. Samo o tome razmišljamo - kako da pokažemo da vredimo, da pobedimo i uknjižimo što više bodova - rekao je Ljubomir Fejsa.

- Dakle, da očekujemo svih šest bodova?

- Ne bih se upuštao u te prognoze. Važno je samo da odigramo dobro, pa ćemo uzeti onoliko koliko budemo zaslužili. Sve zavisi od nas i od naše igre i nadamo se najboljem.

- U Moldaviji smo, realno, favoriti?

- Definitivno, tamo idemo na pobedu! Ako ostvarimo željeno, to nam, osim bodova, može doneti i dosta navijača na narednom duelu sa Austrijom. Idemo korak po korak.

- Ponovo nećemo igrati u punom sastavu?

- Mnogo nam nedostaje suspendovani Nemanja Matić. Radi se o velikom igraču i sigurno da bez njega ovaj tim nije isti. Šta je - tu je, moramo bez njega. Neće igrati samo još ovu utakmicu i svi jedva čekamo da ga vidimo na terenu protiv Austrije.

- Benfika već tri godine zaredom osvaja šampionat Portugala, ambicije ostaju iste i ove sezone?

- Prezadovoljan sam u Benfiki. Vidite i sami da igramo dobro i da pobeđujemo. Svake godine su isti ciljevi i to se zna, idemo na titulu, naravno.

Luka Jović, Ivan Šaponjić i Andrija Živković

Alo!

Luka Jović, Ivan Šaponjić i Andrija Živković, Foto: Alo!

- U Lisabonu su još tri srpska igrača - Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Luka Jović?

- Oni su mladi momci, odlični fudbaleri i vreme radi za njih. Andrija je debitovao za prvi tim u nedelju, a nadam se da će uskoro i Ivan i Luka. Ma biće oni super. Naravno da im pomažem, kao tata sam im tamo (smeh).