Đekson i Andrijana
printscreen
Đekson i Andrijana

printscreen

Đekson i Andrijana, Foto: printscreen

Pinkova zvezda je zbog ove situacije završila u suzama, a njen dečko nije uspeo da je smiri.

Svađa je nastala zbog ljubljenja ispod pokrivača.

Naime, Andrijana nije želela da ovo njihovo razmenjivanje nežnosti deluje kao seks, pa je repera oterala od sebe što joj je on jako zamerio.

Ipak, ubrzo se pokajala zbog izrečenog, pa su njih dvoje porazgovarali pored jezera.

- Ja nisam tako lep kao ti, nisam tako savršen kao ti, nisam tako zgodan kao ti. Ja sam se izložio do kraja na tebe. Voleo bih da vratim vreme unazad i da se ne smuvam ni sa jednom od njih, da se smuvam samo sa tobom. Plašim se da ne prestaneš da me ljubiš, da ne prestaneš da me maziš - govorio je Đekson pokušavajući da oraspoloži Radonjićevu.

 

 

 

Komentari (3)

sava

16.04.2018 12:44

sta bih dao da gledam Andrijanu u akciji.

Bumbar

16.04.2018 13:54

U ovoj priči samo je Đeks iskren i zaljubljen. Đeks kad voli - on voli. Kad pljaska-pljaska. A sad je zaljubljen. Duško i Andrijana su proračunati. Oće Škodu. Đeksu puno bolje stoji Zorana kao par. U istom su fazonu. Zorana je i lepša i zgodnija od Andrijane. Andrijana ima ogromnu pozadinu, krive noge, kriva usta i velike zube. Zorana je sva skladna i nije prefrigana kao Andrijana a ni proračunata kao Duško. Đeks - gde su ti oči?

TANJA

16.04.2018 15:22

NA KOJU FORU OVAJ OSVOJI TOLIKE ZENE.DECKO NEIZGLEDA LEPO.MOZDA JE PAMETAN.IMA HARIZMU.NISAM U TOKU DESAVANJA.ZNAM SAMO DA KAD GOD CITAM ON UVEK SA NEKOM DRUGOM.