Ne skida se sa televizije: Andrija Milošević
Vesna Lalić
Ne skida se sa televizije: Andrija Milošević

Vesna Lalić

Ne skida se sa televizije: Andrija Milošević, Foto: Vesna Lalić

Kako saznajemo, Andrija će imati ulogu provodadžije, a prvo snimanje ovog neobičnog rijalitija biće 3. novembra. Taj šou emitovan je u više od 30 zemalja, svuda je bio jedan od najgledanijih TV projekata, a glavna karakteristika su orgije. Ne sumnjamo da će tako biti i u Srbiji.

- Čelnici „Pinka“ kupili su licencu ovog rijalitija, čiji je originalni naziv „Take me out“, odnosno „Izvedi me“. U njemu će se 30 devojaka boriti za pažnju jednog muškarca, koji će ih izvoditi na sastanak. U svemu tome sudelovaće Milošević, koga su čelnici angažovali istog momenta kada su pročitali scenario i shvatili da je on prava osoba da preuzme ulogu provodadžije. Svojom duhovitošću potpuno će razgaliti učesnike i pomoći da sevnu varnice među takmičarima - kaže naš izvor blizak produkciji.

Scenografija je spremna

printskrin youtube

Scenografija je spremna, Foto: printskrin youtube

- Snimanje počinje 3.novembra u Šimanovcima, gde će svi biti smešteni u kući, koja će 24 sata biti pod budnim okom kamera. Muškarac će pokušati da osvoji naklonost jedne od 30 devojaka na bini. Svaka od devojaka stojaće pod reflektorom. On će im se predstaviti, prikazivati svoje veštine i kvalitete, a one će moći da ugase svoje svetlo ako ne žele sa njim na dejt - objašnjava naš izvor.

Inače, ovaj rijaliti izazavao je pravu pometnju u Velikoj Britaniji jer su učesnici imali seks naizmenično jedni sa drugima.
- Seksali smo se gde god smo stigli, jedni pred drugima i po svim sobama vile. Krenuli smo s cuganjem i malo nevinog flertovanja, a sve je završeno kolektivnim seksom i demonstriranjem tantričkog seksa. Jedna devojka je imala odnos sa trojicom muškaraca tokom jedne od zabava - otkrio je jedan od učesnika britanskog formata za „San“.

Milošević vodi novi rijaliti „Izvedi me“

privatna arhiva

Milošević vodi novi rijaliti „Izvedi me“, Foto: privatna arhiva

Učesnici ove sezone potpuno su demolirali vilu u južnom Velsu, koja je zaštićena zakonom i na popisu je kulturne baštine Velike Britanije. Kako saznajemo, za ovakve orgije biće ispunjeni i svi uslovi u Šimanovcima, a budžet za opremanje vile i donošenje alkohola na žurke je veliki.

Kako bismo čuli zbog čega je pristao da vodi jedan ovakav projekat, pozvali smo Andriju Miloševića.
- Još sam u pregovorima, javljam kada ih okončam - bilo je sve što nam je u kratkoj izjavi rekao glumac, koji očigledno još ne sme da otkrije tajnu ružičaste frekvencije.

Save

Save